Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjens oro för Paris Jackson efter bråket

Foto: RACHPOOT/MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996

Familjen Jackson är oroade för Paris Jackson – och tror nu att hennes pojkvän Gabriel Gleen ”är farlig” för henne. 

Efter att paret bråkat offentligt tror de att relationen är allt annat än hälsosam. 

– Gabriel är vanligtvis gullig mot Paris när de är ute i offentligheten, men de tror att bakom stängda dörrar är situationen helt annorlunda, säger en källa till Radar Online

Det har stormat kring Michael Jacksons dotter Paris, 20, de senaste dagarna. 

I helgen kom uppgifter att hon hade förts till sjukhus efter ett självmordsförsök, uppgifter som Paris Jackson kort därpå tillbakavisade med ett inlägg på Twitter: 

”Fuck you, era lögnare”, skrev hon som svar till TMZ:s artikel om att hon befann sig på sjukhus. 

Dagen därpå bekräftade dock en talesperson från Los Angeles-polisen att de hämtat en person vid Paris Jacksons adress med ambulans efter ett självmordsförsök. Huruvida det var stjärnans dotter eller ej framkom dock inte av uttalandet. 

 

Storebror Prince oro

– Vid klockan 07:28, kallade officerare på ambulans till 7200-kvarteret Hillside efter ett självmordsförsök. Offret transporterades till ett lokalt sjukhus, säger Tony Im, talesperson för Los Angeles-polisen till People

Paris Jackson har de senaste dagarna synts på på olika utflykter tillsammans med sin pojkvän, Gabriel Glenn. På bilder syns hon med ett stort leende och de håller sig alltid tätt tillsammans, men enligt källor till sajten Radar Online ska 20-åringens familj vara allt annat än lyckliga över förhållandet. Hennes storebror Prince, 22, beskrivs som väldigt beskyddande över Paris och ha ska vara den som blivit mest skrämd av de senaste händelserna. 

 

Paris Jacksons bråk med pojkvännen

I slutet av förra veckan syntes paret bråka offentligt under en helg i New Orleans. 

– Bilderna var en stor orsak till oro, säger uppgiftslämnaren till Radar Online. 

Gabriel ska ha skrikit åt Paris och befunnit sig väldigt nära henne när de bråkade, något som fått familjen Jackson att reagera. 

– Gabriel är vanligtvis gullig mot Paris när de är ute i offentligheten, men de tror att bakom stängda dörrar är situationen helt annorlunda. 

Familjen ”tror att han är farlig”, framför allt efter uppgifterna om att Paris Jackson ska vara den som förts till sjukhus av räddningspersonal. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.