Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjens oro för Jacksons son

Foto: BRIAN LINDENSMITH / SPLASH NEWS
Foto: ©2005 RAMEY PHOTO 310-828-3445
Foto: JOEL RYAN
Foto: IKON LONDON/SPLASH NEWS

Blanket Jackson, 15, är Michael Jacksons yngsta son.

Nu är familjen, och framför allt, systern Paris oroliga för honom.

– Det här stackars barnet, han kämpar för sig själv. Det är ingen som ser till att han äter ordentligt, säger en källa till Page Six. 

Blanket Jackson kallas "Bigi" av sin familj, men källor nära Michael Jacksons yngsta son, säger att han lika gärna kan kallas den "osynliga pojken", skriver Page Six.

Hans äldre syster Paris, har uttryckt oro för sin 15-årige bror, som till största delen lever ensam på en stor herrgård utan vårdnadshavare.

Katherine Jackson har inte sett honom

Källor säger att situationen är värre än tidigare rapporterats.

– Om du vill hitta Bigi, så behöver du bara titta runt huset, hitta ett tomt rum, eller en ledig hörna och du hittar honom, ensam, säger en källa som har jobbat för familjen i nära tre decennier till page Six.

LÄS MER: Paris Jackson: MIn pappa mördades 

Källan fortsätter:

– Det här stackars barnet, han kämpar för sig själv. Det är ingen som ens ser till att han äter ordentligt. Om du kan kalla en skål med flingor eller en Snickers för måltid, så antar jag att han är okej.

Blankets mormor, Katherine Jackson, uppges inte ha sett honom på mer än tre månader och de har inte haft någon telefonkontakt, säger källan till Page Six..

– Katherine åkte till London för att vara med Janet (jJackson reds anm som nyligen blivit mamma) och hon har sina egna problem, dessutom är hon 86 år och när hon där så är hon knappt där på riktigt, utan bara till namnet, säger källan till Page Six.

Paris Jackson orolig för sin bror

Blankets vardag uppges bestå av att gå i skolan i Sherman Oaks där han går i nionde klass. Sen så tränar han och håller på med tv-spel.

LÄS MER: Paris Jackson var Michaels favorit  

Hans äldre syskon har lämnat hemmet. Systern Paris, 19, flyttade ut i fjol och har varit fullt upptagen med sin modell- och skådespelarkarriär. Äldsta brodern Prince, 20, studerar på Loyola Marymount University.

På Paris inrådan så åt hon och några vänner middag med Blanket, något som verkar ha fått Blanket på bättre humör, skriver Page Six.

Paris har tidigare rapporterats vara upprörd över att hennes släktingar försökt hålla henne ifrån att träffa Blanket. Systern Paris menar att han behöver vuxen kontakt.

LÄS MER: Paris Jackson: "Jag ser mig själv som svart"  

Källor till familjen säger till Page Six att ingen vuxen hjälper honom med hemläxor eller andra föräldrasysslor.

Popstjärnan Michael Jackson dog i juni 2009. Han lämnade tre barn efter sig. Prince, 20, Paris, 19, och Bigi, 15. Mamman till de två äldre barnen är känd sedan länge: Debbie Rowe – Jacksons andra fru.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.