Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjens oro för flyktingmiljonärens liv

Angelica Karlsson Foto: Privat
Angelica Karlsson Foto: Privat
Foto: Privat
Angelica Karlsson Foto: Privat
Leif-Ivan Karlsson och hustrun Susanne.

Superentreprenören Leif-Ivan Karlsson fick sin sjätte hjärtinfarkt i somras, något som skakade hela familjen Karlsson.

Efter skräckmötet med döden har fastighetsstjärnan gjort stora förändringar för att förbättra sin hälsa och kunna leva ett längre liv.

– Jag är jättestolt över honom, säger dottern Angelica Karlsson.

Entreprenören Leif-Ivan Karlsson, 58, och hans familj slog igenom i TV3:s realityshow ”Karlssons”. Fastighetsägaren körde på i högt tempo och familjens händelserika vardag underhöll tv-tittarna.

I somras fick Leif-Ivan Karlsson sin sjätte hjärtinfarkt, något som skakade hela familjen. Det gick upp för honom att han måste ändra sin livsföring, på riktigt.

Under vintrarna är Leif-Ivan Karlsson och hans fru Susanne Karlsson, 53, bosatta i Fort Lauderdale i Florida. När Expressen nyligen träffade makarna i sin amerikanska villa berättade han om skräckmötet med döden. Händelsen har fått Leif-Ivan Karlsson att byta till en hälsosam livsstil med nya rutiner och mindre stress.

 

 

– Men det förstår du ju, man är rädd, ständigt. Det kan ju smälla när som helst. Men nu mår jag bra. Jag mår jättebra, fysiskt och mentalt. Och man kan ju bara hoppas att man får några år till, sa Leif-Ivan Karlsson i intervjun.

Angelica Karlsson: ”Livet har gått i 110”

Dottern Angelica Karlsson, 29, lever också hon ett fartfyllt liv. Under inspelningen av tv-serien träffade hon Alexander Råland, 34, och mindre än ett år senare föddes parets dotter Isabelle, 2. I dag är paret separerade och Angelica Karlsson och dottern bor i Mariefred.

– Vi flyttade in i vårt fina, mysiga radhus i höstas. Livet har gått i 110, och så är det fortfarande, säger hon.

 

 

Leif-Ivan Karlssons hälsoproblem har bekymrat dottern, men hon menar att hans ansträngningar för hälsan har gett resultat.

– Han jobbar lite mindre och tar det lugnare. Jag är inte orolig just nu. Han tänker mer på sin hälsa, jag är jättestolt över honom, säger Angelica Karlsson.

Angelica Karlsson hanterar tillvaron som småbarnsmamma på egen hand, och kan sakna familjen i USA. Samtidigt ser hon till att resa dit och spendera tid med dem.

– Jag har inte familjen runt mig, så jag är verkligen själv i det. December tillbringade jag och min dotter i Florida. Under andra omständigheter hade jag och Isabelle bott i Florida nu. Nu är det inte möjligt på grund av att vi har delad vårdnad efter separationen. Men vi hade egentligen velat bo där, säger hon.