Familjens krav – gräv upp Bobbi Kristinas kropp

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: JEN LOWERY / SPLASH NEWS / JEN LOWERY / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: PHIL ROACH / ZUMAPRESS.COM/ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Whitney Houstons familj kräver nu att dottern Bobbi Kristina Browns kropp grävs upp för att obduceras igen.

De hoppas nämligen att det ska leda till att Browns dåvarande pojkvän Nick Gordon fälls för mord.

– Han är ansvarig för hennes död, säger en uppgiftslämnare till sajten Radaronline. 

Två år efter Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina Browns hittats livlös i sitt badkar 22 år gammal, vill nu familjen att kroppen grävs upp för en ytterligare obduktion.

Browns pojkvän Nick Gordon tvingades 2016 betala skadestånd i en civilrättslig process för att ha varit ansvarig för Bobbi Kristinas död - men det räcker inte för familjen.

Den döda 22-åringens familj hoppas på att kunna få Nick Gordon fälld för att ha mördat Bobbi Kristina. Nick Gordon har tidigare uttalat sig kring flickvännens bortgång, och hävdar att han är oskyldig till hennes död.

– Jag tycker att man borde gräva upp Kristinas kropp och fastställa att det var Nick Gordon som mördade henne. Han är ansvarig för hennes död, säger en uppgiftslämnare nära familjen Houston till Radaronline.


LÄS MER: Nick Gordon stäms på mångmiljonbelopp


Arresterad för misshandel


Familjen krav kommer nu efter att Nick Gordon arresterats efter att ha misshandlat sin nuvarande flickvän Laura Leal tidigare i juni i år. Familjen anser att det visar på ett våldsmönster hos Bobbi Kristinas exkille.

– Det här visar att Nick har ett mönster när det kommer till att misshandla kvinnor. Hans pappa var också våldsam. Likaså hans farfar. Det finns i deras DNA! Det är därför han inte kan sluta, säger uppgiftslämnaren till Radaronline.


LÄS MER: Nick Gordon dömd för Bobbi Kristinas död


Dömd som ansvarig för dödsfallet

Nick Gordon är huvudmisstänkt i fallet med Bobbi Kristina Browns mystiska död. Den 22-åriga Bobbi Kristina Brown hittades livlös i sitt badkar i januari 2015. Hon låg efter det i koma i sex månader innan hon avled. 

Enligt obduktionsrapporten fanns det spår av alkohol och flera olika droger i hennes kropp. 

Familjen lämnade efter Bobbi Kristina Browns död in en stämningsansökan emot Nick Gordon. Detta bidrog till att Nick Gordon dömdes efter att rätten funnit honom ansvarig för sin flickväns dödsfall.

Nick Gordon har tidigare anklagats för att ha misshandlat Bobbi Kristina och hennes familj har hela tiden hävdat att han haft något att göra med hennes död. Nu hoppas familjen att en andra obduktion kan bidra till att sätta Nick Gordon bakom lås och dom. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.