Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjens ilska mot Jolie efter beslutet om barnen

Angelina Jolies tidigare svärmor kritiserar stjärnan efter skilsmässan från Brad Pitt.
Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP TT NYHETSBYRÅN
Brad Pitt och Angelina Jolie har de senaste två åren legat i en dyr och bitter vårdnadstvist.
Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES
Vårdnadstvisten om barnen har blivit en dyr historia för Brad pitt.
Foto: SL/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Den infekterade skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har fått familjen att tröttna. 

Nu riktar Brad Pitts mamma skarp kritik mot den tidigare svärdottern. 

– Kommer aldrig att förlåta Angelina för vad hon gjort mot familjen, säger en källa med insyn till Radar Online

Brad Pitt, 55, och Angelina Jolie, 43, gick skilda vägar sommaren 2016. Men skilsmässan pågår fortfarande och det största bråket exparet haft handlar om vårdnaden kring de sex barnen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh och tvillingarna Vivianne och Knox. 

Barnens farmor Jane Pitt är långt ifrån nöjd med hur framför allt den tidigare svärdottern Angelina Jolie hanterat situationen och enligt en källa ska anklagelserna mot hennes son ha satt sina spår. 

Angelina Jolies krav i vårdnadstvisten

– Jane är hård och hon kommer aldrig att förlåta Angelina för vad hon gjort mot familjen i, speciellt inte då de knappt få träffa barnen sedan skilsmässan, säger uppgiftslämnaren till Radar Online. Angelina Jolie har hela tiden krävt att hon ska få full vårdnad om barnen och enligt tidigare uppgifter ska Brad Pitt ha spenderat närmare 100 miljoner dollar, motsvarande en miljard kronor, i sin kamp att få träffa barnen. Enligt en källa med insyn kan Brad Pitt förvänta sig att behöva ha plånboken vidöppen även i framtiden då han är tvungen att betala underhåll, hushållskostnaden, utbildning och säkerhet för barnen fram tills de fyller 21 år. 

– Han har fått tillbaka sina barn, men han kan vänta sig en helt annan verklighet nu som kommer kännas i plånboken tills han är en gammal man.Brad Pitts mamma kritiserar Jolie

Jane Pitt är långt ifrån nöjd med situationen. 

– Hon tycker att hennes son har behandlats elakt och på ett manipulativt sätt, och hon kommer inte att glömma det här, säger källan. 

Personen hävdar att Brad Pitt är fullt medveten om sin mammas ilska mot hans exfru, och han har flera gånger stoppat sin mamma från att konfrontera Angelina Jolie. 

– Brad har flera gånger bett sin mamma att inte hoppa på ett flygplan för att konfrontera Angie, men hon vill se henne i ögonen, säger källan och fortsätter: 

– Hon anklagar henne för att ha förstört hennes sons liv och vill ha svar. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.