Familjen svek Jessica

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
I tårar efter sveket. Jessica Lindgren var bestört över att hennes familj inte var på plats för att fira. Jag hade hoppats att min lillebror var här åtminstone, sa Jessica.
Foto: VIKSTRÖM ROGER

I går lämnade Jessica Lindgren "Big brother"-huset som en vinnare.

Men glädjen övergick till tårar efter familjens svek.

- Jag hade velat ha min bror här, säger hon.

Jessica Lindgren, 21, är omtumlad efter 115 dagars isolering och över att en miljon svenskar ringt och röstat fram henne som vinnare. Men i går vägde inte uppmärksamheten upp mot saknaden av hennes familj. De valde att stanna hemma i Kalmar. Jessicas blir tårögd. - Det känns jättejobbigt. Jag fick veta att de inte skulle komma innan jag gick ut huset, så jag var förberedd. 

Har inte gratulerat

 Hon är ställd och hennes mascara har runnit. Föräldrarna har inte ens ringt och grattat. - Jag är inte arg på mamma, men farsan skiter jag i. Han har tagit avstånd från mig sedan jag var 16 år. Det har nog förvärrats nu. Den sorgsna blicken blir mer intensiv. Hon tar en paus. - Jag hade hoppats på att lillebrorsan skulle komma åtminstone. Minuter efter direktsändningen togs Jessica om hand av ett team från produktionen. I morgon ska hon få träffa en psykolog. Men Jessica tackar nej till all professionell hjälp. - Jag är trött på psykologer. Har haft väldigt många, så "been there, done that".

Silikonbröst lockar

 När Jessica får veta att det under hennes tid i huset har pågått en "Rädda Jessicas bröst"-kampanj säger hon: - Oj, ja, jag har fått en tankeställare. Jag kanske är mer värd än en massa plast i kroppen. Men ett par silikonbröst skulle få mig att känna mig hel. Hon ser fram mot en liv som dokusåpastjärna - tillsammans med fästmannen Robin Persson, 21. - Utvik, ja visst. Och en barturné vore skitskoj. Sent i går kväll fick Expressen tag på Jessicas lillebror Jonas Lindgren, 19. Han befann sig hemma hos föräldrarna i Kalmar. Varför är inte du på plats? - Det vill jag inte uttala mig om, men jag vet inte, säger han över telefon. Det är rätt mycket nu. 

 Hockeyhjältarna Mattias Timander, Joel Lundqvist, Magnus Johansson och Michael Nylander firade Jessica i natt.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.