Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjen Parneviks konflikt – efter sexdiskussionen

Mia och Jesper Parnevik säger att de är öppna och frispråkiga, något som de säger har gjort att även barnen är det. Foto: TV3
I tillbakablickarna får vi se när Penny och Peg har en lektion i sex och samlevnad för Phoenix. Foto: TV3
Barnen Parnevik säger i programmet att det är fint att se att föräldrarna är kära men att det finns gränser. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Mia och Jesper Parnevik är öppna med sin kärlek. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Mia och Jesper Parnevik säger att de är väldigt öppna och frispråkiga.

Något som de säger att barnen har ärvt - barnen själva tycker att föräldrarna kan vara lite för öppna.

– Gör det på er egen tid, lås dörren men prata inte om det, säger Penny Parnevik i ”Parneviks 100%”.

Under tisdagskvällen är familjen Parnevik tillbaka med ett fristående avsnitt, ”Parneviks 100%”, där Mia och Jesper Parnevik ser tillbaka på minnesvärda och galna stunder under programmets fyra säsonger.

De förklarar att de är väldigt öppna och frispråkiga, något som har gjort att även barnen är det. Jesper Parnevik menar att allt ska vara okej att prata om. Vilket har skapat en hel del minnesvärda stunder under åren.

– Vi är ju ganska öppna och pratar om sex och samlevnad, säger Mia i programmet och Jesper fyller i:

– Lite för öppna ibland, säger han.

Att även barnen ärvt sina föräldrars frispråkighet syns när man i avsnittet får en tillbakablick på när Peg, 23, och Penny, 22, håller en lektion i sex och samlevnad för Phoenix, 18, som är yngst i syskonskaran. Man får även se när gästen, komikern Nour El Refai, får höra historien om när Jespers könsorgan stack ut ur shortsen och när Mia frispråkigt berättar om sexlivet med maken.

Penny Parnevik: ”Det finns limits”

Att föräldrarna är så öppna med sitt kärleksliv är något som barnen ser som både positivt och negativt. De menar att det syns att föräldrarna är kära, något som de tycker om, men att de inte vill ha så mycket insyn som de upplever att de har.

– Jag älskar att mamma och pappa är kära och så, det är skitkul att de är kära. Jag vill ha deras kärlek när jag blir äldre. Men seriöst det finns limits, säger Penny Parnevik i programmet.

Peg håller med och uppmanar föräldrarna att sluta prata om det.

– Gör det på er egen tid, lås dörren men prata inte om det, säger Penny i programmet.