Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjen Parneviks kamp för att ta sig till Sverige

Parneviks kamp för att ta sig till Sverige
Penny Parnevik är i Sverige med fästmannan Douglas Murray och deras son.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Penny Parnevik.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Penny Parnevik är i Sverige med fästmannan Douglas Murray och deras son, men har resten av sin familj i USA, som stoppas att resa på grund av coronaviruset.

Nu försöker dock Parneviks ta sig hem till Sverige, för att samla hela familjen under den speciella tiden.

– De försöker faktiskt ta sig till Sverige på något vis, för när det är så här oroligt så känns det bättre att ha familjen samlad i samma land, säger Penny Parnevik.

”Let's dance”-deltagandet blev inte riktigt som det var tänkt för Penny Parnevik, 23. Efter bara ett program sköts programmet upp i tre veckor, och tv-profilen har sina föräldrar och syskon på andra sidan Atlanten.

Som tur i oturen blev fästmannen Douglas Murray strandsatt i Sverige, då han var på besök hemma när reseförbudet trädde i kraft. Tillsammans med sonen Atticus har den lilla familjen hållit till ute på landet under pausen.

– Jag håller mig ute på landet, vi har bott på min killes landställe som är en ö, det har varit nice, säger Penny Parnevik.

”Försöker ta sig till Sverige på något vis

Hon är tacksam över att ha sin kärlek hos sig, och inte behöva ta hand om sin bebis alldeles ensam.

– Ska man se det positiva i det hemska, så har det verkligen varit positivt. Jag vet inte hur jag hade klarat att ha min son helt själv så länge, säger hon.

Men att resten av familjen sitter fast i Florida är desto jobbigare. Även om familjen, som har en väldigt tajt relation, pratar med varandra varje dag, så kämpar Parnevik-gänget i USA nu för att kunna ta sig till Sverige på något sätt. Allt för att få hålla ihop familjen.

– Det är jättetråkigt, men vi pratar på Facetime varje dag. De försöker faktiskt ta sig till Sverige på något vis, för när det är så här oroligt så känns det bättre att ha familjen samlad i samma land, säger Penny Parnevik. 

Anders Jansson missar Let's dance – fortsatt sjuk

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.