Familjen Parneviks bråk – efter gravidlyckan

Penny Parnevik och Douglas Murray blir föräldrar
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Foto: /IBL / /IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: PONTUS HÖÖK
Foto: PONTUS HÖÖK

Penny Parnevik avslöjade att hon skulle bli mamma på julafton förra året. 

Men känslostormen som kom efteråt hade ingen i familjen räknat med.

I podcasten ”Parnevik och Engblom” berättar Mia Parnevik om familjebråket som följde efter Pennys avslöjande.

– Det var en bomb som slog ner. Vi var alla väldigt chockade. Det blev lite av en explosion av känslor, berättar hon i podcasten.

Penny Parnevik, 22, avslöjade på torsdagen att hon och fästmannen Douglas Murray, 38, ska bli föräldrar senare i år. 

 ”Douglas Murray och jag kan inte vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti. Så länge jag kan minnas när någon har frågat mig ”vad ska du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”En mamma”. Mina drömmar har äntligen blivit verklighet.”, berättade Penny Parnevik i ett inlägg på Instagram.

Tv-profilen avslöjar också i sin podcast ”Pillowtalk”, som hon har tillsammans med sin syster Peg Parnevik om känslorna och lyckan över att vara gravid, men berättar också kaoset i familjen som följde – och bråket med storasyster Peg Parnevik.

Penny Parnevik berättade på julafton

Penny Parnevik bestämde sig för att överraska familjen på julafton med att berätta den glada nyheten i varsitt litet brev som hon delade ut till alla familjemedlemmar. I Mia Parneviks brev stod det ”God jul, den 22 augusti ska du bli mormor”.

I podcasten avslöjar tv-profilen först om glädjen, men också om de känslofulla reaktionerna som ingen i familjen hade väntat sig.

– Ingen visste ju. Det var en bomb som slog ner. Vi var alla väldigt chockade. Det blev lite av en explosion av känslor kan man säga. Det var Peg som reagerade. Hon fick en slags panik, berättar Mia Parnevik i podcasten ”Parnevik och Engblom” som hon har tillsammans med vännen Annelie Engblom.

Peg och Penny pratade inte på tre veckor

Peg Parnevik berättar själv i ”Pillowtalk” om syskonbråket, som ledde till att hon och Penny inte pratade med varandra på tre veckor.

– Hela familjen blev arg. Alla var arga på mig. Det var ingen bra tid, säger Peg Parnevik i podcasten.

https://www.instagram.com/p/BuI3_6NDkL0/

Mia Parnevik berättar sedan vidare hur bråket eskalerade och hur hon inte visste hur hon skulle hantera det.

– Till slut blev jag vansinnigt förbannad och jag kunde inte hantera det så bra, för jag kunde inte nå fram till Peg. Då sa jag i stort sett: ”Men då behöver inte du ta del av den här familjen mer.” Den var jag inne på. För jag visste inte hur jag skulle nå fram till henne. Jag sa att du kommer förstöra din relation till din syster nu för evigt nu om du inte tar tag i det här, berättar hon i podcasten ”Parnevik och Engblom”.

Båket har de nu lagt bakom sig – och hela familjen är sams igen och längtar efter att få välkomna den nya familjemedlemmen till världen. För Mia Parnevik var det en lättnad att äntligen få dela med sig av bebisbeskedet och att honska bli mormor.

– Det är overkligt. jag har ju vetat det länge. När det här är så här lyckliga saker får jag panik. Man vill ju att hela världen ska veta. Jag blir en ung mormor, säger hon i podcasten.Expressen har sökt familjen Parnevik.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.