Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjen orolig för Kanye Wests psykiska hälsa

Kanye West deklarerade för drygt en vecka sedan att han tänker ställa upp som presidentkandidat.
Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / STELLA PICTURES/DOULIERY OLIVIER/ABACA
Kim Kardashian och Kanye West.
Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / STELLA PICTURES/DOULIERY OLIVIER/ABACA
Kanye West.
Foto: GENIN NICOLAS/ABACA / STELLA PICTURES/GENIN NICOLAS/ABACA
Kanye West och Kim Kardashian.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Familjen är orolig för Kanye Wests mentala hälsa. 

Enligt uppgifter till TMZ är rapparen och eventuella presidentkandidaten inne i en svår bipolär period. 

Rapparen Kanye West deklarerade förra veckan att han tänker ställa upp som kandidat i höstens presidentval i USA. 

”Vi måste nu inse Amerikas löfte genom att tro på Gud, ena vår vision och bygga vår framtid. Jag ställer upp som presidentkandidat för USA”, skrev han på Twitter. 

Efter det har han fått support från bland andra Elon Musk – men även hård kritik på flera håll.  

TMZ skriver att mycket av kritiken kommer från en intervju med tidningen Forbes, där Kanye West riktade hård kritik mot både presidenten Donald Trump och presidentkandidaten Joe Biden. 

Familjen orolig för Kanye

I intervjun pratade Kanye även mycket om gud och avslöjade att han kommer köra sitt race med ett nytt parti kallat ”Birthday Party”. 

Källor till TMZ uppger nu att familjen och personer i hans närhet är oroliga för Kanye Wests mentala hälsa, då saker han sagt den senaste veckan orsakat problem. 

Enligt uppgifterna så är rapparen inne i en allvarlig bipolär period vilket kan påverka hans beslutsfattande. Källor uppger att han brukar hamna i en sämre bipolär period en gång per år, men att det efter ett tag blir bättre.

Drog ner på tabletterna

För drygt två år sedan sa Kanye West i en intervju med TMZ Live att han slutat tro på läkarnas rekommendationer vad gäller intag av sin medicin. 

I stället för att ta tre tabletter om dagen hade han gått över till en till två tabletter i veckan. Han har även tidigare sagt att medicinen hämmar hans kreativitet. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.