Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjen oense om Britney Spears framtid

Britney Spears dröm – bli av med pappan
En av flera bilder som Britney Spears lagt upp på sitt Instagramkonto under sommarne.Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Britney Spears spelade på en Pridefestival i Brighton 2018.Foto: VANTAGENEWS.COM / VANTAGENEWS.COM/IBL VANTAGE NEWS LTD

Dramat kring Britney Spears och hennes omyndigförklaring börjar tära på artistens familj.

Medan stjärnan själv engagerar sig mer än någonsin i frågan är hennes familjemedlemmar ”i krig” med varandra, skriver Us Weekly.

– Britneys familj är i krig med varandra, och allt beror på förmyndarskapet, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

”Free Britney”-rörelsen – där fans kräver att Britney Spears ska få tillbaka sin självständighet, och förmyndarskapet hon haft sedan 2008 ska upplösas – har blossat upp ordentligt under det senaste halvåret.

Fler än någonsin sällar sig till stjärnan och vill ge henne all frihet hon kan önska sig.

Beskrivs som ett ”krig”

Samtidigt sliter frågan om förmyndarskapet – där Spears i nuläget kräver en annan förmyndare än pappa Jamie Spears, som skött det under majoriteten av den rådande 12-årsperioden – hennes familj i bitar.

– Britneys familj är i krig med varandra, och allt beror på förmyndarskapet, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.

Artisten själv däremot är mer engagerad än någonsin tidigare i frågan.

– Britney är imponerande envis och väldigt engagerad i förmyndarskapet, något hon inte har varit tidigare år. Hon brukade aldrig ställa frågor eller följa med till domstolen, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

”Behöver hållas under uppsikt”

Medan Jamie Spears vill fortsätta vara dotterns förmyndare, något han hävdar är för hennes eget välmående, vill stjärnans mamma Lynne Spears att det sätts upp en plan för att Britney Spears ska bli myndig igen.

Jamie och Lynne Spears skilde sig 2002.

– Lynne vill att det läggs fram en plan som kan förflytta Britneys privatliv ut ur förmyndarskapet. Jamie har sagt till henne att Britney behöver hållas under uppsikt under lång tid, och han tror inte hon är redo för en så drastisk insats, säger uppgiftslämnaren.

Fansen kräver Spears fri – efter Kanye Wests presidentbesked

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.