Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjen Ingrosso annonserar ut julfirande

Syskonen Benjamin och Bianca auktionerar nu ut ett julfirande på Blocket - gratis.
Foto: Olle Sporrong
Nu kan vem som helst få chansen att fira jul med familjen Ingrosso.
Foto: Jari Kantola / STELLLA PICTURES

Nu kan vem som helst få chansen att fira jul med familjen Ingrosso.

Syskonen Benjamin och Bianca auktionerar nu ut ett julfirande på Blocket - gratis.

– Vi är en öppen familj som gillar att träffa nya människor, säger Bianca Ingrosso.

Har du någonsin drömt om att fira jul med Bianca och Benjamin Ingrosso?

Nu har du chansen.

Pernilla Wahlgrens välkända barn bjuder nämligen ut ett julfirande på Blocket - och det kostar ingenting.

Trenden att auktionera ut julfiranden, eller "skänka bort ett julfirande" är något som vuxit sig större de senaste åren - och nu hakar kändisfamiljen på.

– Jag vet precis hur stressigt det kan vara att försöka räcka till när man har skilda föräldrar. Vår familj är både stor och brokig, vilket gör att det blir många julfiranden på olika håll. Därför brukar vi syskon ses några dagar innan jul och fira Lilla julafton tillsammans, säger Benjamin Ingrosso.


LÄS MER: Biancas ursäkt till familjen Wahlgren


Syskonen Ingrosso vill fira jul med nya personer


LÄS MER: Pernillas oväntade skämt med Emilio


I år hoppas syskonparet nu på att få med sig någon främling på sitt julfirande, utan någon ekonomisk vinning. I stället handlar det bara om mänskligt utbyte, och att prova på något nytt.

– I år hoppas jag att vi kan få sällskap av någon som också vill ha en mysig uppladdning innan hela julcirkusen sätter i gång, säger Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso menar att syskonparet vill fira jul på ett litet nytt sätt, och tänker att nya människor kan tillföra något unikt till högtiden.

– Vi är en öppen familj som gillar att träffa nya människor. Det känns jättespännande att få lära känna en helt ny person och upptäcka nya sidor av julen, säger Bianca Ingrosso.

Syskonens annons lades ut under måndagen på aktionssajten.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.