Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Familjen efter Benjamins sommarprat: ”Gör ont”

"Jag förbjöd mig själv att gråta".
”Jag är mållös på alla sätt man kan. Min stora inspiration i livet kommer alltid att vara du”, skriver systern Bianca Ingrosso på Instagram stories.
Foto: Instagram.
Min fina lilla kille med det stora hjärtat.”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram stories.
Foto: PONTUS HÖÖK
Benjamin Ingrosso talade öppenhjärtigt om uppväxten i ”Sommar i P1”.
Foto: MATTIAS AHLM / SVERIGES RADIO

Benjamin Ingrosso berättade öppet om sin uppväxt som präglades av osäkerhet och bråk i familjen när han sommarpratade i ”Sommar i P1”.

Nu hyllas han av tusentals fans – och av familjen – vars bråk han berättade om.

”Gråtit, skrattat, blivit så berörd. Lilla Benjamin.”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram. 

När Benjamin Ingrossos ”Sommar i P1” sändes i lördags berättade han öppet om bråken i familjen under uppväxten, om hur han många gånger kände sig utanför och hur han slets mellan olika identiteter på grund av bråken inom familjen.

Nu har Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso alla skrivit känslosamma inlägg om sommarpratet.

När Expressen talar med honom på lördagen efter att programmet sänts berättar han om känslorna inför.

– Jag har varit nervös, så klart. Så är det alltid när man ska göra någonting som är stort, och att sommarprata känns väldigt ärofyllt och stort.

Hur var det med familjen?

– Vi satt många av oss här på landet och lyssnade. Det kändes lite jobbigt så klart, men det kändes också fint. Vissa saker som man kanske inte vågat säga till folk, fick man säga via sommarpratet.

Bianca Ingrosso mållös: ”Min älskade bror”

När Expressen talar med honom har han inte hunnit prata med föräldrarna. Men om han var nervös innan programmet sänts var nog reaktionerna lugnande.

”Jag är mållös på alla sätt man kan. Min stora inspiration i livet kommer alltid att vara du”, skriver systern Bianca Ingrosso på Instagram stories.

Hon fortsätter:

”Min älskade bror! Jag ser dig, jag ser hela dig”, skriver hon och avslutar med ett hjärta.

”Var vem du vill för du är FUCKING ALLT!”, avslutar Bianca.

Pernilla Wahlgren: ”Gör ont i mig”

Även mamma Pernilla Wahlgren, vars bråk med ex-maken Emilio Ingrosso berördes i sommarpratet, var överväldigad och stolt.

”Gråtit, skrattat, blivit så berörd. Lilla Benjamin. Så full av bus och klokhet.. Men också familjens lilla glädjespridare & medlare som alltid bara ville att alla skulle vara vänner & tycka om varann.. Så sorgen över att det inte alltid gått gör ont i mig.. Min fina lilla kille med det stora hjärtat.”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram stories.

Hon fortsätter:

”Det viktigaste man kan göra som förälder är att låta sina barn få ha en bra relation och älska båda sina föräldrar..!! Önskar alla förstod det..”

I ett Instagraminlägg kom en längre hyllning till sonens sommarprat från Pernilla Wahlgren.

”Tårarna rann när jag nu också förstod att det har varit på gott & ont..! Att du också tog på dig den rollen för att du ville att alla runt dig också skulle må bra”, skriver Wahlgren.

https://www.instagram.com/p/CQmU_5QrnFL/?hidecaption=true

Emilio Ingrosso: ”Förtvivlat ledsen”

Även Emilio Ingrosso skriver ett känslosamt inlägg om sonens sommarprat. 

”Jag är så förtvivlat ledsen över att du fick uppleva vår skilsmässa. Du skulle absolut inte ha fått gjort det. Men man kan tyvärr inte styra allt i livet.”

Han fortsätter med att förklara sin kärlek till Benjamin Ingrosso. Han skriver att han är lycklig över den tid de haft tillsammans under uppväxten även om han missade en del av den.

”Jag har älskat dig ifrån första sekund jag såg dig. Det vill jag att du ska veta. Om jag kunde skulle jag åka tillbaka och bara göra allt bra för oss alla. Jag missade en bit av ditt liv men vi har all framtid framför oss och den ska aldrig mer bestå av något annat än kärlek.”

Sommarpratet har dessutom hyllats av tusentals fans på sociala medier.

Expressen har varit i kontakt med Pernilla Wahlgren som inte vill kommentera ytterligare utan hänvisar till uppdateringarna i sociala medier. Vi har också sökt Emilio Ingrosso men inte fått en kommentar.


Benjamin Ingrossos ärliga ord om mammas nya kille

Benjamin Ingrosso hyllar mammans kille, 55-årige Christian Bauer.

Vill du sommarprata?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.