Falciani och Saades offentliga pikar – visar upp kärlekslyckan

Eric Saade.
Foto: OLLE SPORRONG
Forna paret.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Eric Saade och Nicole Falciani verkar båda två ha funnit kärleken på nytt efter uppbrottet i maj. 

På sina sociala medier pikar de nu om sina nya partners. 

”Bästa sommaren”, skriver Saade på Instagram. 

De skulle ha gift sig i maj. Istället gick Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, skilda vägar efter fem år tillsammans.

Sedan dess har mycket hunnit ske. Båda två verkar nämligen funnit kärleken på nytt, vilket de inte är blyga med att visa upp i sociala medier. 

Falciani har funnit kärleken på nytt i en hemlig kille. Trots att hon inte nämner han vid namn i sina videors så har han redan hunnit synas på hennes Youtube-kanal flera gånger. Duon har under sommaren begett sig i väg på resor och Falciani har nu även publicerat en första bild på honom på Instagram. 

Eric Saade har inte bekräftat någon romans, men följarna spekulerar kring huruvida han och influencern Hanna Schönberg är ett par eller inte. Under sommaren har han synts umgås mer flertal influencers, bland andra Schönberg.

Tillsammans med den gemensamma vännen Molly Rustas har de befunnit sig på Ibiza flera gånger i sommar. I uppdateringar som både Saade och Schönberg publicerat på Instagram syns de att de bott i samma hus. De har även synts tätt ihop på flera av sina vänners Instagram-storys. 

I veckan skrev även Saade att han haft den bästa sommaren på väldigt länge. Kan de ha med en kärlek att göra tro? 

”Jag har haft ett galet år hittills. Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skrev Eric Saade på sin Instagram-story i veckan.

Expressen har sökt Nicole Falciani, Eric Saade och Hanna Schönberg. 

https://www.instagram.com/p/CEEkQC-DKvJ/https://www.instagram.com/p/CEXM4Uepn31/

Eric Saades ord om uppbrottet med Falciani 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.