Linda Rosing trotsar läkarnas order om att äta upp sig. Nu matar sambon Fadde henne med kokosbollar.
Linda Rosing trotsar läkarnas order om att äta upp sig. Nu matar sambon Fadde henne med kokosbollar.

Fadde tvångsmatar Linda - med kokosbollar

Publicerad
Uppdaterad
Linda Rosing, 31, har fått stränga läkarorder om att gå upp i vikt men hon vägrar.
Nu försöker hennes sambo, Fadde Darwich, rädda henne genom tvångsmatning med kokosbollar.
Men jag tror inte jag har gått upp i vikt, säger Linda Rosing.
Linda Rosings satsning på att få medverka i herrmagasinet Playboy har lett till att hon rasat rejält i vikt. Den före detta "Big Brother"-stjärnan äter lite och tränar hårt. Anorexiaexperter har reagerat kraftigt på bilderna av den allt smalare modellen.

Lyder inte läkarna

Linda själv har hela tiden hävdat att hon mår jättebra. Men nu berättar hon att hon efter den hårda dieten de senaste veckorna lidit av ett efterhängset virus som slagit ut henne. Av läkare fick hon order att gå upp i vikt för att inte allvarligt riskera sin hälsa. – Jag har inte vägt mig på länge, men tror inte att jag gått upp i vikt. Jag har ju varit sängliggande och inte kunnat träna alls, säger Linda Rosing. Hennes sambo, dörrvakten Fadde Darwich, försöker få henne att gå upp i vikt. – Självklart är jag orolig för Linda, säger Fadde Darwich. Han har köpt hem tio lådor av det enda Linda inte kan motstå: kokosbollar. – Fadde har köpt låda efter låda. Och jag klarar inte av att låta bli att äta just kokosbollar om det finns i närheten. Jag har vräkt i mig när jag legat sjuk. Men det är mest äggvita och borde inte vara så farligt, säger Linda själv.

Satsar på Playboy

Samtidigt har hon, varningarna till trots, inga planer på att avbryta sitt hårda dietprogram. Under sommaren väntar resan till USA och Hugh Hefners Playboy Mansion för plåtning: – Jag ska försöka köra på 100 procent igen inom kort. Efter 18 på kvällen är det matstopp.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag