Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Fab 5”-stjärnans bebislycka – väntar barn med pojkvännen

Tan France, 37, är sedan 2008 tillsammans med barnsjuksköterskan Rob. Nu väntar de sitt första barn med hjälp av surrogat.
Foto: Shutterstock

”Fab 5”-familjen väntar tillökning. 

Tan France och hans man Rob väntar nämligen sitt första barn, det avslöjar modeexperten på sin Instagram, skriver Page Six. 

Tan France, en av medlemmarna i ”Queer Eye”, eller ”Fab 5” som realityserien heter här i Sverige, berättar genom sin Instagram att han och partnern Rob France ska bli föräldrar. 

”Jag är så glad över att äntligen kunna dela att vi ska ha barn!!” skriver 37-årige Tan France på Instagram under tisdagen tillsammans med en bild på sig själv utan tröja, där en ultraljudsbild på bebisen är inklippt på magen.

Får hjälp av surrogat

”Nej, jag är inte gravid, trots denna mycket realistiska bild. Med den största gåvan / hjälpen från den mest underbara surrogaten har Rob och jag turen att vara på väg att bli föräldrar, i sommar. Något vi har velat i så många år.” fortsätter han.

Inlägget avslutas också med ”Fab 5”-stjärnan att avslöjar att paret väntar en liten pojke:

”Våra hjärtan är så fulla just nu. Jag kan inte vänta med att hålla det här barnet och visa honom så mycket kärlek.”

https://www.instagram.com/p/CNnZh2Bstnp/

Tan France och Rob France har varit ett par sedan 2008 och hade långdistansrelation fram tills att de gifte sig 2013 och brittiske Tan flyttade till Salt Lake City. I juni 2020 blev Tan France amerikansk medborgare.

Carina Berg till akuten efter amningen

I Carina Bergs och Carolina Gynnings podcast berättar hon nu hur situationen eskalerade under påsk

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.