Soran Ismail Foto: Foto: Linus Hallsénius/Tv4.
Soran Ismail Foto: Foto: Linus Hallsénius/Tv4.

Veckans babe: Soran Ismail

Publicerad
Uppdaterad
Hur kul kan det bli? Komikern Soran Ismail berättar för Fredag om livet som rolig kille och om sin oförmåga att bli annat än bästis med brudarna.
Du är Veckans babe, grattis!
– Tack så mycket! Det känns konstigt. Jag har aldrig varit en babe i något sammanhang. Det här är en helt ny värld, jag hoppas det öppnar nya dörrar.
Hur vet man att man är en rolig snubbe?
– Man märker att man kan få folk att skratta, oavsett om det är ens närmaste eller någon som man bara träffat snabbt på en fest. Det var mina vänner som tjatade på mig att börja med stand up. Jag kände att jag skulle ha ångrat mig om jag inte provade.
Hur mycket tjejer får man på att vara skoj?
– Man ska nog spela eller sjunga i band för att få många tjejer. Jag har ingen tjej – har faktiskt aldrig haft en tjej. Jag har varit kär i fyra stycken vilka jag har blivit bästa kompis med. Jag är den bögiga killkompisen som inte är bög. Nu när vi är ute på turné så försöker Özz och gänget tvinga mig att träffa tjejer, men det går inget bra. Jag är egentligen väldigt blyg och har alltid varit det.
Vad vill du ha för tjej då?
– Dels måste man klaffa, sen är det viktigt för mig att bli utmanad på ett intellektuellt plan. Det osexigaste en tjej kan göra är att vara dum. Nummer två är att röka. Man kan ju se en assnygg tjej och så efter att ha pratat med henne i fem minuter så tycker man inte alls att hon är attraktiv. Jätteklyschigt, men det är ju insidan som räknas. Jag är väldigt kräsen och nöjer mig inte så lätt.
Men det är farligt att aldrig nöja sig!
– Ja, jag vet. Men det finns ett motto som jag lever efter: ”Alltid glad men aldrig nöjd”. Man ska vara tacksam för det man har, men aldrig sluta kämpa för mer.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag