Den tretton år långa relationen mellan Vanessa Paradis och Johnny Depp uppges vara slut. Foto: Mario Anzuoni
Den tretton år långa relationen mellan Vanessa Paradis och Johnny Depp uppges vara slut. Foto: Mario Anzuoni

Vanessa Paradis och Johnny Depp lever separata liv

Publicerad
Uppdaterad
Nu uppges familjelyckan vara slut för Vanessa Paradis och Johnny Depp.
Enligt en källa till tidningen People.com lever stjärnorna inte längre som ett par.
- Det är så sorgligt, säger uppgiftslämnaren till tidningen.
Johnny Depp, 48, och Vanessa Paradis, 39, lever inte längre som ett par. Enligt en uppgiftslämnare till tidningen People.com är stjärnparets förhållande redan slut och de båda lever vars sitt liv, separat från varandra.

Kom ensam till galan

Enligt tidningen ska paret inte ha synts på röda mattan tillsammans på över ett år och i helgen anlände Johnny Depp till Golden Globe-galan ensam.
- Han höll huvudet sänkt och log inte. Han såg uppriven ut. Han klev ner från scenen och gick direkt mot utgången, berättar en källa enligt nätupplagan av Daily Mail.
Och enligt tidningen så är det inte första gången som Paradis inte funnits vid filmstjärnans sida. I november ska Paradis ha valt att gå på en konsert i stället för att närvara på premiären av "The Rum Diary" i Paris och när den fjärde "Pirates of the Carribean"-filmen hade premiär på filmfestivalen i Cannes förra året var Paradis också frånvarande.

Kontakt med advokat

Separationsrykten har florerat under en tid och enligt Radar Online har relationen varit skakig länge, något som har påverkat Johnny Depp privat.
- Johnny hanterar ingenting bra just nu, säger en källa till tidningen.
Stjärnans vänner uppges vara oroliga och tidningen rapporterar också att Depp varit i kontakt med en advokat.
- De är inte gifta, men de har varit tillsammans i år och har barn tillsammans så det är inte så enkelt som att bara göra slut.
Johnny Depp och Vanessa Paradis har varit tillsammans i nära fjorton år och har barnen Lily-Rose, 12, och Jack, 9, tillsammans.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag