Vanessa Paradis på premiären av "Flore de Paris". Foto: Wyters Alban
Vanessa Paradis på premiären av "Flore de Paris". Foto: Wyters Alban

Vanessa Paradis kryptiska kommentar

Publicerad
Uppdaterad
Efter separationsryktet med Johnny Depp - här kliver Vanessa Paradis ut ensam på röda mattan på premiären av nya filmen "Flore de Paris".
På frågan om den senaste tidens spekulationer svarar skådespelerskan kryptiskt:
- På vintern separerar jag, på sommaren gifter jag mig, skriver Daily Mail på nätet.
Den senaste tidens rykten om Vanessa Paradis och Johnny Depps relation har väckt nyfikenhet om det medieskygga paret.
Enligt en källa till den amerikanska tidningen People.com lever stjärnorna inte längre som ett par.
- Det är så sorgligt, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Gick på premiär ensam

När Vanessa Paradis nya film "Flore de Paris" hade premiär i veckan kom stjärnan dit ensam.
Och hon var inte intresserad av att lämna några klara besked om sitt privatliv.
- På vintern separerar jag, på sommaren gifter jag mig. De senaste femton åren har jag gift mig varje år. Och dessutom måste jag svara på alla dessa rykten, kommenterade stjärnan till den franska radiostationen Europe 1 enligt Daily Mail på nätet.
- Du vet, när jag äter tre ärtor är jag gravid. När jag besöker en stad ska jag köpa ett hus, säger hon.
Dagen efter syntes stjärnan även på Chanels vårvisning i Paris, men valde då att inte ge fler kommentarer i ämnet.
Johnny Depp och Vanessa Paradis har varit tillsammans i nära fjorton år och har barnen Lily-Rose, 12, och Jack, 9, tillsammans.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag