Vad har hänt med Katie Holmes tänder?

Publicerad
Vad har hänt med Katie Holmes gaddar? Hela Hollywood spekulerar sedan Holmes visade upp det här knaggliga grinet.
Holmes var på strålande humör när hon lämnade lägenheten i New York för att ta sig till teatern där hon spelar i Arthur Miller-pjäsen ”Alla mina söner”. Men Katies annars så vita och jämna tänder var sig inte alls lika.
- Katies tänder såg skadade ut men som verkade inte bry sig. Hon log som vanligt artigt åt kamerorna, säger ett vittne.

Ingen förklaring

Holmes lämnade själv ingen förklaring till förändringen, och rapporteras ha förälskat sig handlöst i staden New York. Enligt rykten kring stjärnan vill hon inget hellre än att flytta permanent till staden - något som maken Tom Cruise bestämt motsätter sig.
- Broadway har gjort Katie till en självständig kvinna. LA är mer i Toms smak, men Katie känner sig mer hemma i New York nu, säger en källa till In Touch.

Utsålda hus

Men oavsett vad maken tycker om saker så har Katie gjort succé i New York och pjäsen spelas inför utsålda hus. Teatern räknar med att biljettförsäljningen ska slå rekord och inbringa minst motsvarande 5,2 miljoner kronor.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag