Sofia Vergara och Nick Loeb. Nu skriver New York Post att parets förhållande är över. Foto: Dimitrios Kambouris/Vf12
Sofia Vergara och Nick Loeb. Nu skriver New York Post att parets förhållande är över.  Foto: Dimitrios Kambouris/Vf12

Uppgifter: Vergaras förhållande är över

Publicerad

Sofia Vergara är singel igen.

Skådespelerskan ska enligt New York Post ha brutit med pojkvännen Nick Loeb.

De var ett par i två år.

Det var New York Post som först rapporterade om uppbrottet.

Och på måndagen kom skådespelerskan Sofia Vergara, 39, ensam till en stor tillställning i New York. Där ska hon ha berättat för flera personer att förhållandet med Nick Loeb är över.

- De har bråkat en hel del den senaste tiden, och har varit nära att göra slut flera gånger, säger en uppgiftslämnare till New York Post och fortsätter:

- Men det är oklart om de har gjort slut för gott, men för tillfället så är relationen över.

Inte bråttom

Vergara och Loeb började dejta 2010, samma år som han skadades i samband med en otäck bilolycka. Loeb återhämtade sig till fullo, och ska enligt People.com till och med ha funderat på att försöka på att vinna en plats i den amerikanska senaten.

I mars sa Sofia Vergara att hon inte hade bråttom att stadga sig. Inte heller verkade hon speciellt intresserad av att starta en familj med Nick Loeb.

Sofia Vergara är mest känd som en av de stora stjärnorna i tv-serien "Modern family". Hon har även varit värd för "Saturday night live" och medverkat i ett antal filmer.

Hennes framgångar uppges nu också vara en orsak till att förhållandet med Loeb tog slut.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag