Tiger vill gå vidare - med Rachel Uchitel. Foto: Getty Images/Bulls
Tiger vill gå vidare - med Rachel Uchitel. Foto: Getty Images/Bulls

Uppgifter: Tiger Woods vill gifta sig med sin älskarinna

Publicerad
Uppdaterad
Tiger Woods är på väg att skiljas från Elin Nordegren. Nu kommer uppgifter som påstår att Tiger vill gifta sig på nytt - den här gången med sin älskarinna Rachel Uchitel.
Det är den amerikanska skvallertidningen National Enquirer som uppger att Tiger Woods vill gifta sig med sin älskarinna Rachel Uchitel, skriver danska Ekstrabladet i dag.

Det var National Enquirer som var först med att berätta om golfstjärnans otrohetsaffärer, och av alla älskarinnor så var Rachel Uchitel den första som avslöjades.

Berättat för Elin

Tiger Woods, som nyligen gjorde comeback på golfbanan, ligger för tillfället i skilsmässoförhandlingar med sin svenska hustru Elin Nordegren. Enligt en källa till National Enguirer har Tiger berättat om sina nya äktenskapsplaner för Elin Nordegren, skriver Ekstrabladet.

Tiger Woods ska dock inte vara förtjust över att Rachel Uchitel ska delta i skandalsåpan ”Celebrity Rehab”. Rachel ska ha försvarat sin medverkan med att hon får runt fyra miljoner kronor för besväret.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag