Margot Robbie spelar mot Leonardo DiCaprio i "Wolf of wall street". Foto: Stella Pictures
Margot Robbie spelar mot Leonardo DiCaprio i "Wolf of wall street". Foto: Stella Pictures

Unga stjärnan slog DiCaprio i ansiktet

Publicerad

Margot Robbie, 23, gick in hårt för rollen mot Leonardo DiCaprio i "Wolf of Wall Street".

Så pass - att hon slog till honom i ansiktet.

– Jag trodde de skulle stämma mig, säger Margot enligt Female First.

I "Wolf of Wall Street" spelar Leonardo DiCaprio börsmäklaren Jordan Belfort - som har extra allt i form av orgier och droger.

Leonardo DiCaprio.
Och han verkar ha gjort ett bra jobb - så pass att hans motspelare Margot Robbie, 23, slog till honom på riktigt under inspelningen.

– Jag förlorade mig i ögonblicket lite. Jag slog honom i ansiktet och sa "fuck you!". Det var en förvånad tystnad efteråt innan alla började gapskratta, säger Robbie enligt Female First om scenen som gick för långt.

Men DiCaprio tog det hela med ro - och bad Robbie göra om det.

– Jag trodde de skulle stämma mig. Jag bad om ursäkt rejält, men Leo sa: "Det där var briljant. Slå mig i ansiktet igen!" säger Margot Robbie.

"Wolf of Wall Street" har svensk biopremiär den 10 januari.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag