Peter Facinelli har blivit tillsammans med Jaimie Alexander.
Peter Facinelli har blivit tillsammans med Jaimie Alexander.

 "Twilight"-stjärnan visar upp nya tjejen

Publicerad

I våras tog Peter Facinellis äktenskapet med Jennie Garth slut.

Nu har han hittat kärleken på nytt - i tio år yngre skådespelerskan Jaimie Alexander.

– De har varit väldigt diskreta med sitt förhållande, säger en källa till Us Weekly.

För åtta månader sedan skilde sig Peter Facinelli, 38, från Jennie Garth, 40, efter elva års äktenskap och tre barn.

Nu har han en ny kärlek i sitt liv.

Det är 28-åriga skådespelerskan Jaimie Alexander som "Twilight"-stjärnan har fallit för.

Under en premiärvisning av den sista och femte delen av de populära vampyrfilmerna visade Peter upp sig med nya flickvännen vid sin sida för första gången.

Enligt Us Weekly ska paret ha hållit varandra i handen och kyssts flera gånger under kvällen.

– De har varit väldigt diskreta med sitt förhållande, säger en källa till tidningen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag