Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tv-kvinnorna splittrade – ilskan i botoxbråket

Se intervjun med Bianca Ingrosso
Lailla Bagge.
Bianca Ingrosso. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Magdalena Graaf. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Ellinor Bjurström. Foto: Stella Pictures

Modellen Ellinor Bjurströms skönhetsinjektion var startskottet till sommarens argaste debatt på nätet.

Bråket har blossat upp flera gånger efter att kändisar har gjort ingrepp med sprutor – det får känslorna att koka.

– Jag skämdes, säger Laila Bagge i podcasten Framgångspodden.

Modellen Ellinor Bjurström, 24, känd från tv-programmet ”Unga mammor”, berättade nyligen i sociala medier att hon valt att injicera fillerssprutor i ansiktet. 

Inlägget skapade en kritikstorm, där följarna försökte förklara att Ellinor Bjurström för ut ett osunt ideal till sina närmare 100 000 följare. Men till slut fick Ellinor Bjurström nog av kommentarerna som strömmade in – många av dem med otrevlig ton.

”Jag vet att jag inte är perfekt eller gör allt rätt hela tiden. Men en sak har jag lärt mig genom åren som jag är väldigt stolt över - att inte vara elak mot folk. Mobbning, hänga ut någon eller bara uttala mig om någon när jag inte har något snällt att säga är långt ifrån något jag skulle kunna göra”, skrev hon i ett nytt inlägg.

Bloggaren My Martens, 31, känd från ”Ensam mamma söker”, har också gett sig in i storbråket – och kommer med avslöjandet att kändisar fuskar med sitt yttre betydligt mer än vad som är känt.

”Det är MÅNGA av våra kolleger som ger sken av naturlig skönhet, men det är både operationer, fillers och botox inblandat”, skriver My Martens i kommentarsfältet.

Det är inte första gången kändisarna tvingas stå till svars för sina skönhetsingrepp. Den senaste tiden har diskussionen blossat upp med jämna mellanrum – allt kraftigare för varje gång.

Bianca Ingrosso – skakar av sig kritiken

Bianca Ingrosso Foto: Instagram

Tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, har gjort fillers i ansiktet och läpparna. Hon har berättat öppet om det men tar inte åt sig av kritiken.

– Jag har gjort mina läppar. Vem bryr sig. Jag kan säga det med gott samvete för jag har gått runt hela mitt liv och har dåligt självförtroende just kring läpparna. Jag säger inte att det är fult att ha små läppar men till mitt ansikte så känner jag att det inte passar. Jag har alltid målat med läppennan utanför läpparna och drömt om att få ha lite större läppar, säger hon i podcasten: ”Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B”.

LÄS MER: Svenska kändisarnas heta semesteräventyr 

Laila Bagges sambo: ”Jävla skit”

Korosh Kananian, Laila Bagge Foto: SVEN LINDWALL EXP
Laila Bagge Foto: OLLE SPORRONG

Radio- och tv-profilen Laila Bagge, 46, har inget emot skönhetsoperationer – så länge det inte går till överdrift. Men hennes sambo Korosh Kananian, 28, blev inte glad när hon testade att förstora läpparna.

– Jag har alltid haft supersmala läppar, de syns ju inte. När jag var gift med Anders Bagge kallade han mig ”ormläppen” för att han tyckte jag hade så smala läppar. Så jag tyckte att jag kunde pröva i alla fall. Men det passade inte mig, det såg ut som att läpparna var ute och gick med mig. Då sa Korosh: ”Jag älskar dig som du såg ut, varför ska du hålla på med sånt där jävla skit?”. Då skämdes jag, säger Laila Bagge i Framgångspodden med Alexander Pärleros.

Hannah Graafs irritation: ”Min ensak”

Hannah Graaf Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Programledaren Hannah Graaf, 40, röt ifrån i sin blogg efter kommentarer om sina skönhetsbehandlingar.

”Om jag emellanåt sprutar lite fillers i läpparna eller tar bort ett födelsemärke för att känna mig fin för mig själv är det faktiskt min ensak. Jag är jag och det är mina beslut. Inget jag skäms över men inget jag har någon anledning att vare sig skylta om eller försvara”, skrev hon.

Julia Markham: ”Inget att försvara”

Julia Markham Foto: Instagram
Julia Markham Foto: Instagram

”Ex on the beach”-profilen Julia Markham, 24, har testat botox och fillers. Nyligen genomförde hon också en rumpförstoring i Turkiet – en operation som väckte reaktioner bland följarna.

– Jag tänker i alla fall inte sitta här och försvara mig. Jag tycker inte att det är någonting att försvara, säger Julia Markham på sin Youtube-kanal.

Anna Book – blir äcklad

Anna Book Foto: OLLE SPORRONG

Artisten och tv-profilen Anna Book Toledano, 48, visade nyligen i sociala medier hur hon besökte en skönhetsklinik. Kritiken lät inte vänta på sig. 

”Jag blir ännu en gång trött på omgivningens behov av att spy ur sig sina personliga reaktioner. Äckligt är det!”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Så skränar nu vissa individer högt och elakt ut sina åsikter – det är fult och snudd på farligt i Sverige att säga rakt ut att man använder botox eller fillers, det är något som är fel, fult och skamligt, att VÅGA säga det”.