Megan Fox. Foto: Planet Photos
Megan Fox.  Foto: Planet Photos

Tränaren försvarar en smal Megan Fox

Publicerad
Uppdaterad
Nya reklambilder på en mycket smal Megan Fox upprör i USA.
Nu går stjärnans privata tränare till försvar.
- Folk tänker att hon måste vara anorektisk, men hon är långt ifrån det, säger tränaren Harley Pasternak till HollywoodLife.com.
Här är bilderna som fått Megan Fox fans oroliga över skådespelarens hälsa. Bilder på stjärnan i underkläderna, i en reklam för Armani, har startat diskussioner om huruvida Fox har anorexia eller inte. Hennes privata tränare, Harley Pasternak, dementerar ryktena om ätstörningar.
- Tro det eller ej, men hon har en väldigt snabb ämnesomsättning, säger han.

"Kämpar med att gå upp"

Harley säger att Megan blir väldigt upprörd när folk tror att hon har ätstörningar.
- Hon blir frustrerad eftersom hon kämpar med att gå upp i vikt, säger Harley.
Han berättar också att stjärnans smala midja beror på hennes gener och att de tränar hennes magmuskler på tre olika sätt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag