"Let's dance"-domaren Tony Irving lider av svåra komplex för sin tunnhårighet. Foto: OLLE SPORRONG
"Let's dance"-domaren Tony Irving lider av svåra komplex för sin tunnhårighet. Foto: OLLE SPORRONG

Tony Irving redo för sin tredje hårtransplantation

Publicerad
Uppdaterad
Tony Irving får ständigt höra åsikter om sitt hår. Nu ska "Let's dance"-domaren genomlida sin tredje transplantation.
- När man har komplex och hela tiden får påpekanden blir det ännu värre, säger han till Extra.
Genom åren har tittarna kunnat följa Tony Irving, 44, hårresa i rutan. Han har färgat det i alla möjliga färger och genomgått två hårtransplantationer för att rädda det som finns kvar.
- Det här blir tredje gången gillt och den här gången hoppas jag det funkar, säger han till Extra.
Tidigare har han transplanterat hår både fram- och baktill och nu är det mittenpartiet som börjat glesna. Tony har inte tvekat en sekund över hur han vill lösa problemet - trots en smärtsam operation och 27 stygn som resultat.
- Jag har börjat kamma över igen och det ser för jävligt ut, säger han.
- Min fåfänga säger att jag måste göra det här, jag mår bra av mitt hår. Det kanske är korkat, men så är det.

Hånad bakom ryggen

Tony lider av svåra komplex för sin tunnhårighet och har tidigare vittnat om hur elaka röster hånar honom bakom hans rygg. Något som varit en drivande faktor i beslutet.

Blir väldigt påverkad

- Det där påverkar väldigt mycket. När man har komplex för sitt hår och får påpekanden av folk hela tiden blir det ännu värre, säger han.
Operationen kostar omkring 30 000 - pengar som han mer än gärna lägger på sitt välbefinnande lagom till att "Let's dance" avslutas för säsongen.
- Om jag tappar mer hår så tappar jag all glädje och mår inte alls bra. Då väljer jag hellre detta än en semesterresa.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag