Stjärndagboken - Natacha Peyre

Publicerad
Uppdaterad
Natacha skriver själv från skandalturnén genom Sverige: "Sedan sov alla i samma säng".
Namn: Natacha Peyre. Ålder: 20 år. Yrke: Modell. Aktuell: I "Paradise hotel" och som skandaldrottning på Sveriges nattklubbar. BILDSPECIAL: Natachas privata bilder från veckan

Onsdag 5/10

Åt middag med Vanessa. Vi har inte setts på tio år, men jag kände igen henne på en gång. Trots att hon opererat brösten och blonderat håret. Hon vill också vika ut sig. (Mamma undrar vad som hände med oss som barn.) Kollade Paradise på kvällen. Det har verkligen blivit skittrist. Somnade: 01.00

Torsdag 6/10

Gick upp: 11.00. Jobbade på en klubb i Linköping tillsammans med Dominique. Innan showen satt vi i VIP-hörnan och drack champagne med Viktor och Roger från Paradise. En tjej ville följa med in på toaletten! Killarna raggade som vanligt, men vår vakt tog bort dom jobbigaste. Efter underklädesvisningen ville folk gå på efterfest, men vi fylleåt på grillen i stället. På natten hände det läskigaste. När vi skulle sova var det någon som stod och bankade på vår hotelldörr, han höll på i typ 20 minuter. Vi frågade vem det var men fick inget svar. Det brukar hända rätt ofta. Somnade: 05.00.

Fredag 7/10

Gick upp: 10.30. Tjejmiddag på Laroy tillsammans med Dominique och Vanessa. De hade bjudit in 100 tjejer så det var lite konstig stämning, alla höll på att snegla på varandra och så där. Minglade lite, bland annat Sara från A-Teens. Filip Tegnér som ordnade festen hade gjort en jättetöntig video med massa nakna killar som gick runt typ. Sen kom David kom och hämtade oss, det var mysigt. Köpte en massa tidningar, godis och chips och åkte hem till Vanessa. Dominique somnade med kläderna på. Alla sov i samma säng. Somnade: 05.00.

Lördag 8/10

Gick upp: 08.00. Jobbade i Ystad. I Kvällsposten stod det: "I kväll kan det bli nakenskandal i Ystad". Men jag kommer inte göra några nakenskandaler, inte varje gång i alla fall... Det var rätt tråkig, med Viking Line-känsla och en massa Viking Line-människor. En kille var asjobbig och kom fram en gång vart femte minut och ville dansa. Jag bara har du svårt att förstå eller? När vi skulle gå hem var det några som blev tagna för kokain eller något sånt utanför klubben. Somnade: 04.00.

Söndag 9/10

Gick upp: 11.00. Missade flyget hem. Idiotflygbolaget hade skrivit fel på biljetten. Fick sova hos Micke och åka tåg hem klockan fem på måndag morgon. Skulle träffat David men det blev inte av... Somnade: 11.00.

Måndag 10/10

Gick upp: 04.30 Är helt slut. Har sovit typ tre timmar på tre dagar. Ska göra omslag för Vecko-Revyn och de ville att jag skulle fixa håret. Har blekt om allt i dag. Softade med David på kvällen. Somnade: 03.00.

Tisdag 11/10

Gick upp: 11.30. Min frisör Jennie satte in nya hårextensions. Höll på i fyra timmar. Måste byta varannan månad för att det inte ska bli fult. Det är äkta hår från Italien, säger dom... När man ska somna första natten känns kudden som en spikmatta. Kommer nog vara trött i morgon... Myste med mamma på kvällen. Hon hade lagat oxfilé med potatisgratäng. Mums!!! Somnade: 01.00.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag