Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Soldoktorns nya fas med Lotta Engberg: ”Privat”

Mikael Sandström blev förtjust i Lotta Engbergs tilltag.
Foto: STINA STJERNKVIST
Lotta Engberg är ingen blyg viol.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
”Måste ändra hedra morsan, min Valentines date. 92 starka år” skriver Mikael Sandström på Instagram.

Lotta Engberg flirtade öppet med Mikael ”Soldoktorn” Sandström – nu har singlarna kontakt med varandra.

Doktor Mikael har fått en inbjudan hem till Lotta, och berättar att han fått ett mycket gott intryck av sångerskan.

– Hon var fantastiskt trevlig, säger han.

Artisten Lotta Engberg, 56, gjorde ett modigt och oväntat drag, när hon nyligen sa i en intervju med Aftonbladet att hon kan tänka sig att dejta doktor Mikael Sandström, 62. 

Nu visar det sig att TV4-doktorn har kontakt med Lotta Engberg.

– Ja, via sms har jag haft kontakt med Lotta. Jag har fått en inbjudan till västkusten. Det kommer nog bli av på något sätt. Klart jag blir glad. Det verkar vara en charmerande person på alla sätt och vis, berättade han i ”Efter fem”.

Nu har Soldoktorn och sångfågeln gått in i en ny fas – där de väljer att bli mer privata med utvecklingen av relationen.

– Hon var fantastiskt trevlig men det där har väl retts ut. Eventuellt nästa gång jag har kontakt med henne kommer det vara privat och då kommer jag inte berätta det, säger han.

Har ni bokat in när ni ska ses? 

– Ingen kommentar, säger Mikael Sandström och skrattar. 

Lotta Engberg kryptiska besked

När EXTRA når Lotta Engberg svarar hon på ett identiskt sätt. Men artisten berättar att hon ser mycket ljust på det kommande året – både privat och professionellt.

– Jag ser mest fram emot sol. Sol och ljus. Sedan ska jag göra ”Lotta på Liseberg” hela sommaren och då får det också gärna vara bra väder. Annars skulle jag också vilja få ett bättre handicap i golf. Jag hinner med kanske en två golfrundor i veckan och jag tycker att Öijared är en rolig golfklubb, där finns tre golfbanor att spela på, säger hon.

Efter den uppmärksammade flirten i medier, så publicerade doktor Mikael en kärlekshyllning på Instagram – till sin mamma.

”Måste ändra hedra morsan, min Valentines date. 92 starka år” skriver han.

https://www.instagram.com/p/B8jxG0tH0lN/

Tv-doktorns stora tragedi – sambon dog

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.