EGEN MIX. "Jag blandar sport, glamour och lite mer modernt", säger Victoria. Här bär Victoria Very Victoria Silvstedt VIP tshirt bra för Lindex. Emmas favorit.EGEN MIX. "Jag blandar sport, glamour och lite mer modernt", säger Victoria. Här bär Victoria Very Victoria Silvstedt VIP tshirt bra för Lindex. Emmas favorit.
EGEN MIX. "Jag blandar sport, glamour och lite mer modernt", säger Victoria.
Här bär Victoria Very Victoria Silvstedt VIP tshirt bra för Lindex. Emmas favorit.
Pasteller varvas med starka färger. Very Victoria Silvstedt VENUS padded bra. Foto: LindexPasteller varvas med starka färger. Very Victoria Silvstedt VENUS padded bra. Foto: Lindex
Pasteller varvas med starka färger.
Very Victoria Silvstedt VENUS padded bra. Foto: Lindex
Nästa år ger sig Victoria även in i baddräktsbranschen. Very Victoria Silvstedt VOLTAGE push-up bra.Nästa år ger sig Victoria även in i baddräktsbranschen. Very Victoria Silvstedt VOLTAGE push-up bra.
Nästa år ger sig Victoria även in i baddräktsbranschen.
Very Victoria Silvstedt VOLTAGE push-up bra.

Smygkika på Victorias nya underkläder

Publicerad

Här visar Victoria Silvstedt upp sin nya underklädeskollektion.

Samarbetet med märket Marie Meili släpps i augusti, men EXTRA har redan nu fått en exklusiv smygtitt.

Inspirationen kommer från tre av Victorias absoluta favoritplatser på jorden - Sverige, New York och Medelhavet.

- Det är precis som mitt liv, jag bor i New York, jag bor på ­Franska rivieran och jag kommer från Sverige. Jag blandar sport, glamour och lite mer modernt, säger 38-åringen.

Extra:s modeorakel Emma Danielsson ger linjen höga betyg och tror att det kommer finnas något för alla.

- Från en klassisk svart t-shirt-bh till söta pasteller­ och raffig röd spets. De tvåfärgade trosorna är favoriter med vackra detaljer baktill.

Som Extra tidigare berättat planerar Victoria även en baddräktskollektion inför nästa år.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag