Charlotte Perrelli och Anders Jensen på efterfesten efter Melodifestivalens deltävling i Malmö. Foto: Sven Lindwall
Charlotte Perrelli och Anders Jensen på efterfesten efter Melodifestivalens deltävling i Malmö.  Foto: Sven Lindwall

Skriver om sin kärlek till Charlotte Perrelli

Publicerad

Deras förhållande började med långa telefonsamtal.

Därefter bestämde Charlotte Perrelli och Anders Jensen att de skulle träffas.

"Resten är historia, vi har varit oskiljaktiga sedan dess", skriver Jensen i sångerskan blogg.

Det var i slutet av februari som Charlotte Perrelli, 37, berättade i "Äntligen morgon" i Mix Megapol att hon hade träffat en ny man, Anders Jensen.

- Det var så att jag faktiskt hade bestämt mig, men helt plötsligt så stod han där och han var ganska snygg, intelligent och dessutom var han envis och det tror jag behövdes, sa hon i radioprogrammet.

Under Perrellis deltagande i årets Melodifestival fanns Anders Jensen på plats, och sångerskan berättade då kort om känslorna för Expressen.

- Jag är jättelycklig med honom. Vi är likasinnade och det är skönt att han inte är i min bransch. Man kan prata om andra saker.

Charlotte Perrelli har även vid ett antal tillfällen skrivit om kärleken på sin blogg på Damernas Världs hemsida.

Det är även där som Anders Jensen, 35, nu har skrivit ett längre inlägg, där han kommenterar sitt förhållande med sångerskan, samt skriver om sitt tidigare äktenskap med TV4-programledaren Suzanne Sjögren.

"Ständig oro"

"Förra våren/sommaren lämnade min dåvarande fru Suzanne mig och ville gå vidare i livet. Vi hade då 1 1/2 år bakom oss av ständig oro, hjälplöshet och rädsla då vår dotter insjuknat i Leukemi. Vi blev mer fokuserade på nästa behandling, nästa provtagning, nästa medicin, än vad vi var och blev på varandra", skriver Anders Jensen på Charlotte Perrellis blogg.

Anders Jensen skriver vidare att hans och Suzanne Sjögrens dotter nu mår bra och att ett år återstår av hennes behandling.

Han beskriver även hur förhållandet med Perrelli började.

"Jag levde själv i 7 månader innan jag en dag träffade Charlotte", skriver han och fortsätter senare:

"Mitt första telefonsamtal med Charlotte varade i fem timmar… dagen efter blev lika långt... efter en vecka med långa telefonsamtal och med sömnbrist så bestämde vi oss för att ses. Resten är historia, vi har varit oskiljaktiga sedan dess."

"Vanlig kille och tjej"

Anders Jensen skriver också att Perrelli och Suzanne Sjögren har setts och att de "båda bara har gott att säga om varandra" samt att det inte finns några "hard feelings inblandat".

"Jag hoppas att Charlotte och jag kan få chansen att skapa ett nytt liv tillsammans utan en massa spekulationer. Vi är en vanlig kille och tjej, en vanlig pappa och mamma som valt att börja om med en massa kärlek för varandra. Det som kallas den nya typen av familj... eller som vi själva kallar oss. Familjen annorlunda ;)".

Charlotte Perrelli var tidigare gift med Nicola Perrelli.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag