Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skådespelerskan Emily Blunt är gravid

Emily Blunt och John Krasinski ska bli föräldrar.

Emily Blunt är gravid.

Skådespelerskan och maken John Krasinski väntar sitt första barn tillsammans, skriver Us Weekly.

– De kunde inte vara mer exalterade, säger en källa till tidningen.

Emily Blunt har stigit som en självklar stjärna i Hollywood de senaste åren. Och redan 2010 gifte hon sig med skådespelarkollegan John Krasinski, känd bland annat från amerikanska "The Office", i Italien.

Nu väntar paret sitt första barn tillsammans, skriver Us Weekly.

– De vill båda ha barn, det var en av anledningarna till att de köpte större hus. De kunde inte vara mer exalterade, säger en källa till tidningen.

Paret har heller inte hymlat med sin längtan efter barn i tidigare intervjuer. Bland annat har Krasinski, 33, berättat om hur han testat på faderskapet med hjälp av vänner som Matt Damon.

– Vi skrev samtidigt som barnen klättrade över honom, och han badade dem, fixade middag och allting, har Krasinski sagt till Matt Lauer i "Today Show".

– Vi vill ha barn, vi vet bara inte när, har Blunt sagt till magasinet Manhattan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.