Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skådespelaren Ola Forssmed separerar

Martina Beer och OIa Forssmed har separerat efter tio år tillsammans. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: Christian Örnberg

Skådespelaren Ola Forssmed, 38, separerar från sin sambo sedan drygt tio år, Martina Beer, 40. Paret har två barn tillsammans.

- Det är smärtsamt, säger han.

Sedan en tid tillbaka är det slut mellan Ola Forssmed och Martina Beer. Skådespelaren har också flyttat ut ur familjens gemensamma hem.

- Det är någonting som händer alla människor förr eller senare att man hamnar i någonting som är svårt att lösa. En del lyckas, en del lyckas inte, säger han.

Varit tillsammans i 10 år

Paret har varit tillsammans i mer än tio år och har två barn tillsammans.

- Det är överjävligt. Det är jobbigt och jag lider så klart.

Enligt skådespelaren är anledningarna till separationen flera, men orsaken ska inte bero på en tredje part.

- Det är något som jag låter vara därhän för barns skull och för allas skull, säger han.

Syntes i "Rederiet"

Ola Forssmed har genom åren synts i allt från "Rederiet" till "Göta kanal 2", men framför allt har han medverkat i många teaterproduktioner. I "Ladykillers", "Viva la Greta" och "Skönheten och odjuret" har han gjort hyllade rolltolkningar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.