Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om Kaspersens nära relation med dansaren

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har kommit varandra nära.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersens och Calle Sterners relation har utvecklats under programmet.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen berättar om relationen till danspartnern Calle Sterner.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Kristin Kaspersen är glad över relationen med Calle Sterner.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner har kommit varandra nära i årets ”Let's dance”.

Nu avslöjar de hur relationen har utvecklats under säsongen.

– Han är fantastisk, tänk vad hemskt om man inte hade haft den relationen, säger Kristin Kaspersen.

Under årets säsong av ”Let's dance” har vi fått följa programledaren Kristin Kaspersen, 49, och danspartnern Calle Sterner, 30. Kristin Kaspersen har berättat att när hon fick frågan om hon ville vara med i TV4-programmet hoppades hon på att få dansa med just Calle. Och verkligheten har verkligen överträffat förväntningarna.

– Det går inte att ha tråkigt med honom, berättar Kristin Kaspersen.

”Let's dance”-resan har kommit att betyda mycket för Kristin Kaspersen. Under vårens fredagar har vi fått se henne stråla på dansgolvet, och hon berättar att det inte bara är i tv-rutan det strålar. Hennes medverkan i programmet har inneburit en otrolig personlig resa och Kaspersen beskriver att hon i dag är precis där hon vill vara. Och just danspartnern Calle Sterner är en stor del i den fantastiska resan, förklarar hon.

– Man kommer varandra väldigt nära, man tränar i många timmar, käkar lunch ihop, man spenderar mycket tid ihop.  Det är mycket garv, säger Kristin Kaspersen.

Både Kristin Kaspersen och Calle Sterner beskriver att relationen har utvecklats under våren. I början var man lite mer försiktig, menar de, men att de nu har lärt känna varandra så bra på alla sätt att de inte längre behöver ha samma tålamod.

– Man kan vara irriterad på varandra ännu mer. Man kan vara extremt tydlig med varandra och kan säga att ”nej men nu är jag skitless på dig”, säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Och efteråt så pratar man igenom det och så garvar man och så kramas man om och går.

”Han är fantastisk”

Hade relationen inte sett ut så hade det varit tråkigt, menar Kristin Kaspersen. Att de kan vara just irriterade och så öppna med varandra betyder bara att relationen är väldigt stark. Något som Kristin Kaspersen tycker är viktigt och lärorikt.

– Han är fantastisk, tänk vad hemskt om man inte hade haft den relationen, säger Kristin Kaspersen och får medhåll:

– Det är nice. Vi har alltid haft en transparent dialog, säger Calle Sterner om relationen.

Calle Sterner förklarar att man kan vara helt ärlig och öppen med varandra när man kommit till den punkten i relationen.

Har ni till och med pruttat framför varandra? 

Calle Sterner skrattar och svarar: 

– Inga höga pruttar, inga ljudpruttar men kanske någon fis haha.

Han tittar på Kristin som skämtsamt skakar på huvudet. 

– Om jag hade pruttat menar du för tjejer gör ju inte det, fortsätter Calle Sterner och skrattar.

Det är få man har en så intim relation med säger dansparet och Kristin Kaspersen är glad att det är just Calle hon fått dela denna resa med.

– Det har varit en extremt häftig resa faktiskt, lika mycket som att lära sig dansa. Att få möjligheten att på riktigt lära känna någon. Jag är glad att vår kemi funkar, säger Kristin Kaspersen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.