Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om kändisparens plötsliga uppbrott

Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ANDREW HARNIK / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARC FEMENIA/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANNA-LENA MATTSSON

Flera kärleksförbannelser har svept över de svenska kändisarna. 

På bara några veckor har flera av Sveriges mest kända par gått isär. 

"Men man får ju en del ragg nu alltså. Det är helt sjukt, jag hade inte förväntat mig det här", säger Bianca Ingrosso i podcasten ”Alice och Bianca”

Det råder förbannelser över de svenska kändisarnas kärleksliv. På bara några veckor har några av Sveriges mest kända par gått isär. 

Kärleken över för Bianca och Phillipe 

Förra veckan bekräftade Bianca Ingrosso, 24, att den sex år långa relationen med pojkvännen Phillipe Cohen, 24, är över.

I sin podcast ”Alice och Bianca” berättar Ingrosso nu att hon valde att vänta med att göra beslutet officiellt för att hinna bearbeta det.

Bianca Ingrosso menar att det inte finns någon stor konflikt bakom uppbrottet.

– Det är ingenting dramatiskt som har hänt, det finns egentligen ingen större anledning till att vi gjorde slut. Jag tror att vi båda mår bra, säger hon.

Men något Bianca Ingrosso inte hade räknat med är hur uppvaktad hon skulle bli som singel. Hon blir överöst av förslag från beundrare som vill dejta henne.

– Men man får ju en del ragg nu alltså. Det är helt sjukt, jag hade inte förväntat mig det här. Mina DM:s – det är galet. Jag blir taggad i inlägg där det står: ”Vi ska till Stockholm, Bianca är singel!”, säger hon.

Samir och Sigrid går skilda vägar

Dansaren Sigrid Bernson, 30, och artisten och tv-profilen Samir Badran, 28, berättade också nyligen vecka att de valt att avsluta sin relation. Kändisparet träffades i tv-programmet "Let's dance" och har varit tillsammans i två år och på Instagram berättade de båda om uppbrottet.

"Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom. Samir har valt att göra slut.", skrev Sigrid Bernson i ett inlägg då.

Samir Badran har tidigare beskrivit uppbrottet som något av det svåraste han gjort i sitt liv. 

”Känns jättetråkigt, vi har haft det så sjukt bra tillsammans och att behöva göra slut med en person som står så nära är något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vill inte se henne ledsen. Jag är bara glad över att jag vet att det går så bra för henne och att hon är stark och jag önskar henne all lycka i världen!”, skrev han då i ett meddelande till Expressen.

Kärlekssagan slut för Kinnaman och Cleo

Inte heller den svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman, 39, har kunnat ducka för förbannelsen. Enligt US Weekly har han nämligen separerat från sin hustru Cleo Wattenström, 26. Uppbrottet har dock inte bekräftats men det ska ha tagit slut redan 2018. 

Paret är fortfarande vänner efter uppbrottet, och har till och med lagt upp bilder på varandra på respektive Instagram, från när de var på ett idrottsevent tillsammans med gemensamma vänner i december, skriver US Weekly. Cleo Wattenström har fortfarande Kinnaman som efternamn på sin Instagram, och så sent som i slutet av november hyllade hon Joel Kinnaman på hans födelsedag.

Men separationen från hustrun Cleo Wattenström verkar inte få den svenska Hollywoodstjärnan att hålla sig hemma. Joel Kinnaman sågs nyligen ute tillsammans med svenska modellen Kelly Gale. De två var ute tillsammans i Los Angeles så sent som 20 januari.