Sanna Kallur, 29, och Klas Aspling, 31, har gift sig i Italien. Foto: Andreas L Eriksson
Sanna Kallur, 29, och Klas Aspling, 31, har gift sig i Italien. Foto: Andreas L Eriksson

Sanna Kallur gifte sig - i hemlighet

Publicerad
Uppdaterad
Nu har stjärnan fått sin drömprins Efter 11 år tillsammans slog de äntligen till. Häcklöperskan Sanna Kallur och pojkvännen Klas Aspling har gift sig i smyg.
- Det känns jättebra, säger Klas till Extra.
Friidrottens hemligaste par har äntligen bytt ringar. Nyligen ansökte Sanna Kallur, 29, och fästmannen Klas Aspling, 31, om hindersprövning hos skatteverket och i förra veckan gifte de sig i Italien. Extra ringde förstås och grattade.
- Tack, tack, det stämmer att vi gift oss, det känns jättebra, säger Klas, som annars är väldigt förtegen kring bröllopets detaljer.
Paret har varit ihop i elva år och Klas, som jobbar på reklambyrå, har valt att hålla sig borta från rampljuset genom hela flickvännens karriär.

Vill inte synas

- Jag har alltid tyckt att det är Sanna det handlar om och jag ser ingen anledning till att synas, har han sagt till Expressen.
Paret bodde tidigare i ett radhusområde i Falun men är sedan 2009 folkbokförda i en röd villa med vita knutar utanför staden.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag