Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samirs drag efter osämjan med Sigrid och Robin

Samir Badran är nyförälskad: ”Jag mår fett bra”, skriver han i ett sms.Foto: OLLE SPORRONG
Robin Bengtsson och Samir Badran har varit konkurrenter i Melodifestivalen.Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson umgås privat efter ”Let's dance”.Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran myser med nya flickvännen Julia Sundquist.Foto: Instagram
Samir Badran och Julia Sundquist på romantisk semester i Spanien.Foto: Instagram

Ett halvår efter uppbrottet från Sigrid Bernson visar Samir Badran stolt upp kärleken till sin nya flickvän, Julia Sundquist. 

Sigrid Bernson har brutit kontakten med ex-pojkvännen och syns i stället ofta med Robin Bengtsson – som tidigare råkat i kollision med Samir Badran.

Artisten Samir Badran, 30, är nyförälskad i Linköpingstjejen Julia Sundquist, 22, som han kallar kallar sin flickvän.

”Vi är tillsammans nu, och jag mår fett bra”, skriver Samir Badran i ett meddelande.

Även Julia Sundquist, som enligt sin Facebooksida jobbar på Uber eats, beskriver sina lyckokänslor. Paret har lagt ut flera kärleksfulla bilder av sig själva på Instagram.

”Det känns så bra och jag är väldigt kär i honom”, skriver Julia Sundquist i ett meddelande.

I början av året gjorde Samir Badran slut med med ”Let's dance”-profilen och artisten Sigrid Bernson, 30, efter två års förhållande. På Instagram berättade Sigrid Bernson om hjärtesorgen.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå”, skrev hon.

Kort efter att paret brutit upp kysstes Samir Badran med realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, under direktsändningen av ”Talang” i TV4. Sigrid Bernson tog illa upp och valde att kommentera draget i medierna.

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid Bernson.

Ingen kontakt sedan i våras

Samir Badran berättade i våras att kontakten mellan honom och exflickvännen upphört.

”Jag vill vara vän med henne men tror inte hon vill. Vi har tyvärr inte hörts sen det tog slut vilket e fett tråkigt. Hon är ändå en jävligt skön tjej liksom och trots att vi inte är tillsammans skulle jag gärna fortsatt vara hennes vän”, skrev han i ett meddelande.

Sigrid Bernson har haft fullt upp på sitt håll sedan uppbrottet. Hon har synts i både ”Farmen VIP” och ”Let's dance” på TV4. Dessutom har artistkarriären tagit rejäl fart efter sommarens pophit ”Dö för dig” – som handlar om kärlek.

– Jag hatar att vara själv. Kärlek är det finaste vi har, och det är klart att jag också vill ha någon att dela mitt liv med, sa hon i samband med lanseringen.

Envisa romansrykten surrade hela våren om Sigrid Bernson och hennes danspartner, nyblivne singeln artisten Robin Bengtsson, 29. Men paret dementerade gång på gång uppgifterna.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fortsatt att umgås flitigt efter ”Let's dance”. När hon under sommaren uppträdde i ”Lotta på Liseberg” satt han i publiken och hejade på, med Bernsons bästa kompis Anna Pankova, 22, vid sin sida. 

Tätt ihop

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson höll sig också nära varandra på musikfestivalen Lollapalooza. Det fick humortrion JLC, bestående av Carl Déman, 26, Lucas Simonsson, 27, och Jonas Fagerström, 28, att uttala sig om ”Let's Dance”-duons relation i podcasten ”Mellan himmel och jord”.

– Vi vill inte springa med skvaller. Men kom igen – något verkar det ju vara, säger de i podcasten.

Sigrid Bernson menar att JCL-killarnas öppna utspel förvånar henne, eftersom hon och Robin Bengtsson känner dem.

– Vi är vänner och trivs bra tillsammans, säger hon om sin relation med Bengtsson.

Samtidigt har Robin Bengtsson och Samir Badran en historia med spänningar. Artisterna hamnade i en uppmärksammad ordväxling när de var rivaler i Melodifestivalens första deltävling 2016 i Göteborg. 

Deltävlingens startfält ansågs vara så tufft att det fick smeknamnet ”getingboet”, med Ace Wilder och Samir & Viktor som förhandsfavoriter. Men Robin Bengtsson skrällde sig direkt till final och kammade in fler röster än Samir & Viktor, som fick ta omvägen till final via andra chansen. 

Gav en diss mot ”Bada nakna”

Robin Bengtsson gav en tuff dom mot duons chanser med låten ”Bada nakna” i Eurovision.

– Jag tror... om de skulle översätta den... nej, det tror jag inte. Det är svårt att veta. Lordi vann ju ändå ett år. Men jag tror det ska vara en låt som i grund och botten är på engelska, för att man ska kunna vinna nuförtiden, sa han.

Samir Badran höll inte med Robin Bengtsson – och gick till försvar.

– Då svarar jag: Nej men det representerar Sverige på ett bra sätt ändå, sa han.

Expressen har sökt Robin Bengtsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.