Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Saades miljonköp: Lyxig ungkarlslya

Artisten Eric Saade har köpt en tvårummare på 55 kvadratmeter på Kungsholmen i Stockholm. Foto: STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON

Eric Saade, 21, har köpt en ny lyxlägenhet efter uppbrottet med Molly Sandén.

Han har slagit till på en exklusiv ungkarlslya för 3.5 miljoner kronor på Kungsholmen i Stockholm.

I december tog det slut mellan Eric Saade, 21, och Molly Sandén, 19, och de båda flyttade isär. Molly Sandén är fort­farande skriven på parets före detta gemensamma lyxiga tvårummare i Vasastan i Stockholm, medan Eric Saade nu slagit till på en singellya.

Men inte vilken som helst - Eric Saade är nybliven ägare till en 55 kvadratmeter stor tvåa i närheten av Kronobergs­parken i Stockholm.

Ny romans?

Norska sångerskan Tone Damli.Foto: Foto: Robert EklundSamtidigt kopplas sångaren nu ihop med norska sångerskan Tone Damli, 24, som han på senare tid tillbringat tid med utomlands under en ny musik­video­­in­spel­ning.

Sexigast i Norden

Likheterna mellan de båda är många - unga, snygga - och med stor framgång i musikkarriärerna. När Eric Saade för första gången träffade norskan sa han till norsk press:

- Hon har blivit korad till Norges sexigaste tjej och jag till Sveriges sexigaste man. Måste vara en skitbra kombination.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.