Så här gick det sen
för Beatles-barnen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Femton barn blev det sammanlagt för 60-talets största musikhjältar. Från vänster: Ringo Starr, John Lennon, George Harrison och Paul McCartney på stolen.
Foto: STELLA PICTURES

James McCartney, Sean Lennon och Dhani Harrison är alla söner till medlemmarna i världens största band - The Beatles.
Nyligen blev det känt att de tillsammans planerar att starta ett band ihop.
Men de är bara tre av sammanlagt 15 barn som tillhör den legendariska Beatles-klanen.
EXTRA har kartlagt dem alla!

John Lennon

Julian Lennon, 48. John och Julians mamma Cynthia Powell skilde sig när han bara var fem år. Relationen mellan far och son var uppenbarligen inte den bästa. "Pappa kunde prata om fred och kärlek för hela världen, men han kunde inte visa det för de personer som antagligen betydde mest för honom - hans fru och son", har han sagt om John Lennon. Julian har haft en framgångsrik musikkarriär på egen hand och skriver fortfarande musik, samt fotograferar.Kyoko.
Foto: Foto: Diane Bondareff

Kyoko Cox, 49. Lennons styvdotter från Yoko Onos äktenskap med Tony Cox. Efter att Yoko träffat Lennon, kidnappade Cox dottern i samband med en vårdnadstvist i början av 70-talet och gick också med i en kristen sekt. Kyoko som i dag arbetar som lärare, träffade inte sin mamma förrän 1997 igen. I dag är de goda vänner.Sean Lennon
Foto: Foto: Jennifer Graylock/Jpistudios

Sean Lennon, 36. Johns och Yokos gemensamma son, var fem år när fadern mördades. Han gick tidigt i sin fars fotspår och släppte 1998 sitt första soloalbum. I dag bor han i New York med sin flickvän, modellen Charlotte Kemp Muhl, som han också har bandet The ghost of a sabre tooth tiger med. Tidigare har han bland annat dejtat Mick Jaggers dotter Elisabeth.

Paul Mccartney

Heather McCartney, 49. Hon är i dag singel och bor i en stuga på hennes pappas egendom i Sussex där hon jobbar som keramiker. Biologisk dotter till Linda McCartney och Melville See. Adopterades av Paul i slutet av 60-talet.Mary.
Foto: Foto: Joel Ryan

Mary McCartney, 42. Paul och Lindas första biologiska barn ärvde sin mors talang och är i dag en duktig fotograf. År 2000 tog hon till exempel den första officiella bilden på Tony Blairs son Leo. Jobbar också på pappa Pauls företag MPL Communications.


Stella McCartney, 40. Dotter till Paul och Linda och är en världsberömd designer. Har varit chefsdesigner för modehuset Chloe och har också ett eget märke. Har genom åren också blivit känd för sina bråk med sin pappas exhustru Heather Mills som hon aldrig gillade. Är gift och har fyra barn.James

James McCartney, 34. Har gått i pappas fotspår och jobbar med musik. James spelade till exempel gitarr på två av Pauls soloskivor. Jobbade under många år i tysthet som konstnär och dekoratör. I dag skriver han musik och berättade nyligen att han funderar på att starta ett band med några av sönerna till de andra Beatlesmedlemmarna.


Arlen Blakeman, 19. Pauls styvson från hans senaste äktenskap med Nancy Shevell, pluggar på prestige­fyllda Rollins College i Florida.Beatrice.

Beatrice, 8. Pauls yngsta dotter som han fick under det kortvariga och stormiga äktenskapet med modellen Heather Mills. Sir Paul förklarade nyligen också att han slutat använda cannabis för att bli en bättre pappa.RINGO STARR


Zak.
Foto: Foto: Graham Wiltshire

Zak Starkey, 46. Zak är precis som sin pappa en framgångsrik rocktrummis. som 10-åring fick han sitt första trumset av The Who's legendariska trumslagare Keith Moon. Därefter har han haft en karriär i både Oasis, hans pappas Ringos All-starr band och just The Who.


Jason Starkey, 44. Jason har kämpat med att leva med en pappa som är rockstjärna. En gång sa han: "att vara Ringo Starrs son är det största hindret i mitt liv". Jason hamnade mycket tidigt i problem med rättvisan och har åkt fast för bland annat knarkbrott. I dag sysslar han med musik och är gift med modedesignern Flora Evans. Tillsammans har de tre söner.Francesca.
Foto: Foto: Fame Pictures

Francesca Gregorini, 43. Ringos styvdotter från hans äktenskap med den före detta bondbruden Barbara Bach. I dag är Francesca filmregissör men har även hon försökt sig på en musikkarriär. För tio år sedan kom hon ut som lesbisk och har genom åren kopplats i ihop med Ally McBeal-stjärnan Portia De Rossi och skådespelerskan Amber Heard.Lee.
Foto: Foto: Planet Photos

Lee Starkey, 41. Biologisk dotter till Ringo. Har varit svårt sjuk under många år. Fick i unga år en hjärntumör som togs bort, men som återkom 2001. Har försökt sig på en musikkarriär, men jobbar nu som make up-artist och bor i London med Lay Mehler, gitarrist i bandet Kasabian. Födde trillingar 2009.


Gianni Gregorini, 39. Ringos styvson och Francescas bror är i dag en affärsman som precis som sin kända pappa och mamma bor och jobbar i Los Angeles.


George Harrison


Dhani.
Foto: Foto: Kevork Djansezian

Dhani Harrison, 33. George Harrisons enda barn. Hans  mamma är Olivia Arias. I dag bor han i Los Angeles och är förlovad med  den isländska modellen Solveig Kara­dotti. Precis som sin pappa så  spelar Dhani gitarr och har bandet Fistful of mercy. Men han har inte  haft några större framgångar. Älskar motorsport och har också studerat  fysik och design.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.