Foto: Thomas Engstrom
 Foto: Thomas Engstrom

Så firar familjen Anka Halloween

Publicerad
Uppdaterad
Hur firar egentligen Sveriges hetaste
Hollywoodfru Anna Anka, 38, halloween? Vi knackade på hos familjen i Lake
Sherwood, Kalifornien!
Får barnen bestämma sina Halloween-kläder själva?
- Varje år får de välja vilket tema de vill ha och så köper vi de kläderna på Halloween-affären. Man gör det lite roligt.
Får Ethan välja att vara prinsessa?
- Nej, det får han inte välja. Han är väldigt manlig av sig, så det är ingen risk.
Om Ellie vill vara krigare då?
- Nej det får hon inte. Hon är väldigt flickig, hon ser upp till mig och vill ha diamanter och högklackat. De är väldigt mycket sina kön om man säger så.
Vad har Paul på sig då?
- Han är fånge i år.
Går barnen runt och gör "trick or treat" hos era grannar?
- Ja, men de får inte äta godiset som de får, det slänger vi. Man vet aldrig vad det är i godiset, det finns en massa tokstollar i USA, det har med säkerhet att göra.
Vilka kändisgrannar går de till?
- Jag vill inte säga några namn men det är inga vanliga familjer. Det är exklusivt, kändisarna ska få vara i fred.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag