Miley Cyrus. Foto: © Sara De Boer / Retna Ltd.
Miley Cyrus.  Foto: © Sara De Boer / Retna Ltd.

Rykte: Miley Cyrus vill operera sina bröst

Publicerad
Uppdaterad
Barnstjärnan Miley Cyrus vill lägga sig under kniven.
Hon hoppas få lika stora bröst som Playboy-modellen Holly Madison, uppger Perezhilton.com.
Hollywood-bloggaren Perez Hilton skriver att skådespelerskan och sångerskan Miley Cyrus kan vara på väg att operera brösten.

Inget val

Målet är att se ut som Playboy-modellen och Hugh Hefners ex Holly Madison.
– Miley vill absolut operera brösten och hon insisterar på att hennes föräldrar skriver under de blanketter som behövs eftersom hon bara är 17, säger en källa till tidningen Star.
Om bröstyktet stämmer så är frågan om föräldrarna har något val, eftersom det är Miley som betalar deras hus.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag