Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robyn och fästmannen flyttar isär

Med och utan ring. Robyn och fästmannen Olof Inger flyttar isär.
Foto: Olle Sporrong/Ronny Johannesson
Robyn och fästmannen Olof Inger flyttar isär.
Och under hennes senaste framträdanden har stjärnan inte längre sin förlovningsring på sig. Själv vill hon dock inte avslöja någonting:
- Robyn kommenterar inte sitt privatliv, hälsar presskontakten Lina Thomsgård via mejl.

FAKTA

ROBYN OCH OLOF INGER FÖRLOVADE SEDAN 2008
Robyn och Olof Inger har varit förlovade sedan minst 2008 då ringen upptäcktes på sångerskans finger. 2008 var också i princip första gången hon berättade om sitt förhållande med kampsportaren. Paret har också bott tillsammans under en lång tid i Robyns lägenhet där hon varit skriven sedan 2000. Olof Inger har varit skriven på samma adress som Robyn sedan 2003. Den 1 december 2010 ändrade han adress. Robyn är fort-farande skriven på samma adress som tidigare. Under de senaste framträdandena har Robyn inte burit sin förlovningsring.

Robyn förlovade sig 2008 med kampsportaren och konstnären Olof Inger. Till brittiska News of the world sa hon då:
- I det långa loppet är jag väldigt lycklig med min pojkvän, men det betyder inte att jag inte har stunder då jag känner mig upprörd och ensam.
I somras berättade hon också i Expressen om kärleken och framtiden:
- Jag är förlovad. Men jag har inga direkta bröllopsplaner, sa hon då och fortsatte:
- Jag tänker på åldern jättemycket, men inte negativt. Det är mer vad man som tjej ställs inför livsval när man blir äldre, det är spännande. Jag pratar om det utifrån skivan. Vi har många sätt att organisera oss för att göra livet lättare när det gäller äktenskap eller annat. När jag fyllde 30 började jag tänka på hur mitt liv skulle se ut de kommande 30 åren.

Synts ute tillsammans

Robyn och Olof Inger har synts tillsammans på vimmel. Och på Robyns finger har förlovningsringen suttit. Tills nu. På de senaste bilderna har den svenska popstjärnan tagit av ringen.
Kampsportaren Olof Inger har sedan 2003 varit skriven på Robyns adress i Stockholm, där har vår världsstjärna varit folkbokförd sedan 2000. Men den 1 december ändrade han sin adress och bor nu på annat håll i staden.
Robyn hälsar via sin presskontakt att hon inte vill kommentera sitt privatliv:
- Robyn kommenterar inte sitt privatliv (det har hon ju som du vet aldrig gjort), hälsar presskontakten Lina Thomsgård i ett mejl.
Expressen har sökt Olof Inger, utan resultat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.