Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Robinson"-Robban har blivit pappa

Storken har fullt upp, det fullkomligen regnar ner bebisar bland både svenska och utländska stjärnpar. Här är senaste tidens skörd.
”Robinson”-Robban, 35, och hans Linda Lundin, 28, har fått en son som heter Tiger (uttalas inte som Tiger Woods, utan som svenskans djur tiger).
– Det är helt underbart att vara pappa. Jag gillar egentligen inte barn men det har verkligen ändrats nu, säger den nyblivna pappan när Fredag ringer för att gratulera.

Foto: Roger Vikström / Scanpix

Skådis-baby

Skådisen Reuben Sallmander, 43,och hans hustru Caroline, 35, har fått  dottern Alma. Det är parets andra barn men Reubens femte barn. Brad Pitt – släng dig i väggen!

Sång-babyn

Kim Kärnfalk, 35, sångerska och vinstutdelare i ”Postkodlotteriet” har blivit mamma. Dottern Edie föddes på Södersjukhuset i Stockholm och pappa är Anders Löwstedt, 46, som Kim
gifte sig med 2005. ”Äntligen är hon här. Mitt liv börjar nu” skriver Kim på sin blogg.

Bonde-baby

Bonde söker fru”-paret Andreas Vestesson, 31, och hans Jessica Ax, 28, från 2006 års säsong har utökat familjen med en liten dotter som fått namnet Emilia.
Beachhunken och skådisen Matthew McConaughey, 40, och hans brasilianska modellflickvän Camila Alves, 27, har fått en dotter som fått namnet Vida. Paret har sedan tidigare sonen Levi som är 17 månader gammal.

Trollkarls-baby

Trollkarlen Tobbe Blom, 34, och hans sambo Karolina Persson blev föräldrar för första
gången strax innan julhelgen. Det blev en flicka som fått namnet Towe.
– Det känns helt magiskt. Och väldigt väldigt overkligt, men det börjar sjunka in nu, mellan bajsblöjor och kräk, berättar Tobbe för Fredag.

Rockbaby

Kate Hudsons exmake Chris Robinson, 43, sångare i Black Crowes, har fått en flicka som heter Cheyenne tillsammans med sin nya fru Allison Bridges. Kate och Chris 5-åriga son Ryder Russell har alltså blivit storebror.

Hunk-baby 

Beachhunken och skådisen Matthew McConaughey, 40, och hans brasilianska modellflickvän Camila Alves, 27, har fått en dotter som fått namnet Vida. Paret har sedan tidigare sonen Levi som är 17 månader gammal.

Artistbaby

Musikern Wille Crafoord, 43, och hans fru Karin, 35, har fått sitt första gemensamma barn – en son som fått namnet Ian. Wille har sedan tidigare sonen Roderick, 14, tillsammans med programledaren Josefin Crafoord och dottern Olga, 8, med Sanna Lundell.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!