Robert Pattinson fotograferades nyligen för tidningen Details. Då satt han mellan benen på en kvinnlig skönhet. Något som inte föll honom i smaken. Foto: Kevin Mazur/Tca 2009
Robert Pattinson fotograferades nyligen för tidningen Details. Då satt han mellan benen på en kvinnlig skönhet. Något som inte föll honom i smaken.  Foto: Kevin Mazur/Tca 2009

Robert Pattinson: "Jag hatar vaginor"

Publicerad
Robert Pattinson, 23, har en fobi:
Det kvinnliga underlivet.
- Jag hatar verkligen vaginor, säger flickidolen till Detalis.
Robert Pattinson fick spendera timtal tillsammans med nakna kvinnor när han fotograferades för marsnumret av tidningen Details.
På en bild sitter ”Twilight”-stjärnan med huvudet mellan benen på en skönhet.
Det gillade Pattinson inte alls.

"Jag var bakis"


Han har nämligen mycket svårt för det kvinnliga underlivet:
– Jag hatar verkligen vaginor, säger Robert Pattinson till Details.
Robert Pattinson tål dem inte:
– Jag är allergisk mot vaginor, säger han.
Robert Pattinson lyckades dock ta sig igenom den plågsamma plåtningen.
Anledningen:
– Tack och lov var jag bakis, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag