Reese Witherspoon tjafsade med polisen när hon och maken Jim Toth stoppades misstänkta för rattfylleri.. Foto: AP
Reese Witherspoon tjafsade med polisen när hon och maken Jim Toth stoppades misstänkta för rattfylleri..  Foto: AP

Reese fick panik och  sa att hon var gravid

Publicerad

Reese Witherspoon greps då hon tjafsade med polisen. Anledningen: Hon fick panik.

Det berättar hon i en ny intervju.

- Vi är ledsna och skäms, säger stjärnan till "Good morning America".

Reese Witherspoon och hennes make Jim Toth stoppades av polisen, och maken greps misstänkt för rattfylla - då började Hollywoodstjärnan käfta emot polisen, och greps.

Nu ger hon sin syn på saken i tv-showen "Good morning America", skriver People.

- Vi drack ett glas vin för mycket. Vi trodde vi kunde köra, men det kunde vi inte. Vi är ledsna och skäms, säger Witherspoon enligt People.

Om sitt tjafs med polisen säger hon att det hela berodde på att hon fick panik.

- Jag var så respektlös. Jag vet bättre, det är oacceptabelt. Vet inte vad jag sa. Jag såg honom gripa min man och fick panik, säger hon enligt People.

Sa att hon var gravid

Hon minns dock att hon påstod att hon var gravid.

- Jag sa galna saker. Jag är inte gravid. Jag visste inte alls vad jag pratade om, säger Witherspoon enligt People.

Och stjärnan, som menar att hon jobbar med poliser varje dag och har poliser i sin familj, har nu lärt sig en läxa.

- När en polis säger till dig att stanna i bilen, stanna då där.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag