Joaquin Phoenix låter skägget växa fritt. Foto: STELLA PICTURES
Joaquin Phoenix låter skägget växa fritt. Foto: STELLA PICTURES

Prydliga Joaquin Phoenix har blivit skäggig

Publicerad
Uppdaterad
Joaquin Phoenix verkar helt ha tappat greppet om sitt yttre.
Från prydlig till vilt skäggig - på mindre än ett halvår.

I slutet av oktober förra året meddelade "Walk the line"-skådespelaren att han tänkte överge filmkarriären, till förmån för musiken.
- Jag tänker att det bara handlar om att gå vidare. Att återupptäcka något annat, sa 34-årige Phoenix till nyhetsbyrån AP.
Om den nya skäggiga looken är ett led i återupptäckten av något annat får stå osagt, men så här såg han ut när han i helgen uppträdde på en specialkonsert i Las Vegas.
I vildvuxet hår, rejäl skepparkrans och svarta solglasögon såg han mer ut som den franska sångaren Sebastien Tellier än sitt forna jag.
Det var under inspelningarna av "Walk the line" som Phoenix lärde sig att spela gitarr.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag