Skådespelerskan Charlize Theron och prins Carl Philip kollar på matchen Argentina-Tyskland tillsammans.
Skådespelerskan Charlize Theron och prins Carl Philip kollar på matchen Argentina-Tyskland tillsammans.

Prins Carl Philip kollar fotbolls-VM med Charlize Theron

Publicerad
Uppdaterad
Här njuter prins Carl Philip av fotbollsmatchen mellan Argentina och Tyskland.
Och titta vem som sitter bredvid honom:
Hyllade Hollywoodstjärnan Charlize Theron.
Det är en av de mest upphaussade matcherna under årets fotbolls-VM i Sydafrika. Naturligtvis finns då både en och annan världskändis på läktaren för att bevittna bollkriget med Tyskland och Maradonas Argentina.
Förutom ett antal fotbollslegendarer har bland andra berömda skådespelaren Leonardo DiCaprio och sångaren Mick Jagger synts på läktaren.
Och under matchen zoomade kameran plötsligt in ytterligare en känd person - vår egen prins Carl Philip.

"Inga uppgifter om det"

Men inte nog med det.
Prinsen har nämligen fått äran att sitta bredvid Hollywoodstjärnan Charlize Theron, framför allt känd från filmen "Monster", för vilken hon tilldelades en Oscar.
Theron som är född i Sydafrika ser uppenbart intresserad ut av matchen, likaså prins Carl Philip.
Om de diskuterar Argetinas respektive Tyskland laguppställningarn är dock oklart.
Hovets biträdande informationschef Annika Sönnerberg ville inte kommentera vad prins Carl Philip gör i Sydafrika.
- Prinsen är på privat besök i Sydafrika. Vi kommenterar aldrig vad kungafamiljen gör privat, säger Annika Sönnerberg till Expressen.se.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag