Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Plastikopererade sig innan 25 - kändislista

Jennifer Aniston opererade näsan med anledning av att hon som ung bröt näsan efter att ha fått en baseboll i ansiktet.Foto: Schneider / Most Wanted Pictures
"The Hills"-stjärnan Heidi Montag satsade stenhårt på plastikkirurgi 2010 - 23 år gammal. Hon gjorde exempelvis tio ingrepp på samtidigt.  Foto: Kevin Perkins
Tidigare Playboy-modellen Jenny McCarthy var 19 år gammal när hon satte in bröstimplantat.Foto: John Gurzinski
Kimberly Stewart valde att operera brösten som 18-åring. 2005 stod pappa Rod  vid sin hennes sida när hon valde att plocka ut implantaten.Foto: Jeff Vespa
Jessica Simpsons lillasyster, sångerskan Ashlee Simpson, gjorde en näsoperation som 22-åring.Foto: Stella Pictures
Denise Richards ångrar sin bröstförstoring. Hon var nitton år när hon gick till plastikkirurgen och menar att hon borde tagit sig tid att både fundera över operationen och kirurgen hon gick till.Foto: Felipe Ramales,Pacificcoastnews.
Tori Spelling har själv sagt att hon ångrat sin bröstförstoring när hon fick barn. "Jag gjorde mina bröst i 20-årsåldern och hade jag vetat att det kunde påverka mjölkproduktionen hade jag aldrig gjort dem."Foto: Juan Rico/Fame Pict
Janet Jackson ska som tonåring ha opererat näsan. När sångerskan 2006 plötsligt hade tappat cirka 20 kilo förnekade hon att hon hade använt sig av en kirurg för att gå ner i vikt. Foto: Leonard Adam
Musiktidningen Rolling Stone skriver att Britney Spears ska ha opererade brösten som tonåring - men att hon senare ska ha tagit ut implantaten.
Amanda Bynes berättade själv på Twitter att hon opererat näsan.Foto: Lionel Hahn
1 / 10

Ända sedan Hollywoods guldålder har stjärnorna lagt sig under kniven för att se yngre ut. Men de här stjärnorna var alla purunga när de tog sig till plastikkirurgen.

Jennifer Aniston

I tv-serien "Vänner" är det mycket snack om Anistons karaktär Rachel Greens näsoperation.

1995 gjorde skådespelerskan själv en. Det med anledning av att hon som ung bröt näsan efter att ha fått en baseboll i ansiktet. När Jennifer gästade James Lipton i "Inside the Actor's Studio" erkände hon ingreppet genom att säga att hennes näsa inte längre var bruten.

Jennifer ska sedan ha gjort ytterligare en näsoperation i januari 2007 för att korrigera den första, uppgav Fox News.

 

Jenny McCarthy

Tidigare Playboy-modellen Jenny McCarthy var 19 år gammal när hon satte in bröstimplantat.

Senare har McCarthy sagt hon tycker att hon var för ung - och kirurgen verkar ha varit minst sagt tveksam.

– Jag och mina kompisar hittade en kirurg i Arizona som tog runt 1500 dollar för en bröstoperation - för att de inte använde bedövning och det visste inte jag, har hon sagt till WENN.

 

Kimberly Stewart

Rod Stewarts dotter har sin pappas stöd i allt. Som när hon valde att operera brösten som 18-åring. 2005 stod han också vid sin dotters sida när hon valde att plocka ut implantaten.

Enligt Radaronline gjorde dock inte Kimberly sig av med implantaten. Istället signerade hon och ramade in den som en present till vännen Jack Osbourne.

 

Denise Richards

Även Charlie Sheens ex har ångrat sin bröstförstoring. Hon var nitton år när hon gick till plastikkirurgen - och menar att hon borde tagit sig tid att både fundera över operationen och kirurgen hon gick till.

– Jag önskar att jag hade haft självförtroende nog att inte ha gjort operationen, har hon tidigare sagt till Us Weekly.

 

Heidi Montag

"The Hills"-stjärnan Heidi Montag satsade stenhårt på plastikkirurgi 2010 - 23 år gammal.

Tio stycken ingrepp på en gång blev det för henne - bröstimplantat, fettsugning, ansiktslyft och en näsoperation var några av dem.

– Jag har levt och lärt - och jag skulle inte rekommendera andra att göra det, har hon tidigare sagt.

 

Ashlee Simpson

Jessica Simpsons lillasyster, sångerskan Ashlee Simpson, förnekade först att hon gjort en näsoperation som 22-åring. Men för Us Weekly berättade senare Simpson sanningen.

– Jag var aldrig riktigt missnöjd med mitt utseende, jag tycker inte att jag är vackrare nu än då. Jag ser bara samma gamla knasiga tjej varje dag, berättade hon för Us Weekly.

 

Tori Spelling

"Beverly Hills"-skådespelerskan Tori Spelling brukar hamna på listor över misslyckade plastikoperationer. Själv har hon sagt att hon ångrat sin bröstförstoring när hon fick barn.

– Jag gjorde mina bröst i 20-årsåldern och hade jag vetat att det kunde påverka mjölkproduktionen hade jag aldrig gjort dem, säger hon.

 

Janet Jackson

Sångerskan ska ha erkänt att hon som tonåring opererade sin näsa. Men när ryktena kom att hon använt sig av en kirurg för att gå ner i vikt förnekade hon dem. Radaronline skriver att Jackson gick ner runt 20 kilo 2006.

 

Britney Spears

2008 skrev tidningen Rolling Stone att Britney Spears opererade brösten som tonåring - men ska senare ha tagit ut dem. Spears själv har dock inte kommenterat uppgifterna.

 

Amanda Bynes

Tidigare barnstjärnan Amanda Bynes berättade själv på Twitter att hon opererat näsan. Det efter att tidningen InTouch satt en gammal bild på henne på sitt omslag:

"Orsaken till att jag har bett alla tidningar och bloggar att sluta använda gamla bilder på mig är att jag inte ser ut så längre. Jag har opererat näsan för att ta bort hud mellan ögonen. Jag tänkte inte säga det till någon, men jag är så mycket snyggare i de nya bilderna".

 

Källa: Radaronline.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.