Peter Jöback och maken Oscar Nilsson har fått en dotter. "Det är väldigt privat och de är superlyckliga", berättar artistens presskontakt Lili Assefa för Expressen.se. Foto: OLLE SPORRONG
Peter Jöback och maken Oscar Nilsson har fått en dotter. "Det är väldigt privat och de är superlyckliga", berättar artistens presskontakt Lili Assefa för Expressen.se. Foto: OLLE SPORRONG

Peter Jöback har blivit pappa till en dotter

Publicerad

Peter Jöback har blivit pappa.

Tillsammans med maken Oscar har sångaren blivit förälder till en liten flicka, skriver Aftonbladet.

– Hela familjen mår toppen, allting har gått jättebra, säger sångarens presskontakt Lili Assefa till Expressen.se.

Det har varit några intensiva dagar för Peter Jöback på sistone. I lördags framförde han sången "The first time ever I saw your face" på prinsessan Madeleines och Chris O'Neills bröllop i Slottskyrkan.

Direkt efteråt fick han poliseskort för att hinna med planet tillbaka till New York för att medverka som första svenska artist på Tony Awards. Dessutom är han aktuell i uppsättningen "Fantomen på operan", som han sedan maj har huvudrollen i på Broadway.

Som om det inte vore nog. Han har dessutom hunnit bli pappa, skriver Aftonbladet.

Artistens presskontakt Lili Assefa bekräftar att sångaren tillsammans med maken Oscar har blivit förälder till en liten flicka.

– Det är väldigt privat och de är superlyckliga, berättar Lili Assefa för Expressen.se.

– Hela familjen mår toppen allting har gått jättebra, säger hon.

Gifte sig 2010

2004 berättade Peter Jöback om sin homosexualitet offentligt för första gången och efter det visade artisten och pojkvännen Oscar Nilsson sin kärlek öppet.

Paret gifte sig på midsommarafton 2010 på Cirkus i centrala Stockholm och bland de inbjudna gästerna fanns bland andra Sofia Wistam, Andreas Lundstedt, Pernilla Wahlgren, Lia Boysen och Kristin Kaspersen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag