Peter "Foppa" Forsberg har förlovat sig med sin flickvän Nicole Nordin i helgen. Foto: Joel Marklund
Peter "Foppa" Forsberg har förlovat sig med sin flickvän Nicole Nordin i helgen. Foto: Joel Marklund

Peter "Foppa" Forsberg har förlovat sig

Publicerad
Uppdaterad
Peter "Foppa" Forsberg har förlovat sig med flickvännen Nicole Nordin.
Förlovningen ägde rum i Paris i lördags.
- I övrigt tänker jag inte kommentera något. Det är privat, säger Foppa till Expressen.
Peter ”Foppa” Forsberg, 37, har förlovat sig med sin flickvän Nicole Nordin, 22, i helgen. Nyheten spreds när flickvännen ändrade sin status på Facebook till ”Förlovad”.
Paret befann sig då i Paris.
Hockeystjärnan bekräftar förlovningen när Expressen talar med honom på onsdagen.
- Men i övrigt tänker jag inte kommentera något. Det är privat, säger Foppa, som på onsdagskvällen var i Stockholm.

Funderar på bröllop

Paret som träffades genom gemensamma vänner har varit ihop sedan i vintras.
Foppa har också tidigare sagt att gärna vill stadga sig.
- Någon gång vill jag absolut gifta mig, säger han.

Läs mer om samtalet med Foppa här.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag